Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУНЦЕ

АВГУСТ је месец ПРЕОКРЕТА, од јесени почињу ДРАМАТИЧНЕ ПРОМЕНЕ

Сви имамо лични тајминг, али енергија ће преплавити свет и разобличити елиту.

1596030091_Sunce.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Након летње сезоне еклипси и преласка Марса у знак Овна све је живнуло и покренуло се. Поред тога, личне планете Меркур и Венера су у директном ходу, и крајем јула ће изаћи из "сенке", што значи да се наша лична преиспитивања и преправке свих врста ближе крају. У августу нас очекује нови распоред играча на терену, а са тим и нова енергија.

Прочитајте још: "Једном заражен, не живи више од двадесет четири сата": Корона вирус предвиђен пре 30 година, а шта је ПРАВА ИСТИНА

Враћање на почетак помаже да јасније сагледамо тренутну ситуацију. Крајем марта Марс је образовао коњункцију са Јупитером, Плутоном и Сатурном на последњим степенима Јарца.

Искористите енергију Фото: Пиксабеј
Карантин је прекинуо све наше планове и натерао нас да размислимо.

Коњункција представља почетак заједничког циклуса две планете. Овога пута имали смо све - пута три. Овај аспекат се још зове и "нула", као што у поноћ имамо 00:00. Дан почиње, али не видимо ништа, још је мрак. Карантин и епидемија зауставили су у лету наше планове и натерали нас на повлачење и интроспекцију.

Искористите овај период максимално, јер у октобру почиње шутирање пенала!

Август је то јутро које смо чекали. Личне планете су у директном ходу. Све се одвија брзо. Поправљају се ствари које су кренуле у погрешном правцу и не функционишу. Треба искористити овај период максимално, јер ће следећа фаза у септембру и октобру, када Марс буде ретроградан, веома подсећати на шутирање пенала (о томе ће бити речи касније).

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Дакле, врло статично, узбудљиво и напето у исто време. "Старо друштво" је поново у контакту, али овога пута у квадрату. Ово је динамичан аспекат, иницира, доноси покрет и неминовну промену.

На јесен почиње љуљање брода, припремите се Фото: Пискабеј

Егзактни квадрати (90 степени) Марса у Овну са Јупитером, Плутоном и Сатурном у Јарцу, биће образовани у августу у правилним временским размацима, и то: 4. августа 2020. Марс квадрат Јупитер Р на 19 степени (велика импулсивност, авантура, истраживање, освајање, незасите жеље, разиграност и одважност, доказивање другима, прихватање изазова, када тражите слободу за себе, не заборавите да поштујете туђу слободу, игнорисање грешака).

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Фото: Пиксабеј
Следи агресија, криза, насиље и злостављање, па је самоконтрола најважнија!

Важан је и 13. август 2020. Марс квадрат Плутон Р на 23 степена (агресија, све или ништа, кризе и екстремне крајности у понашању, насиље и злостављање, потребне су самоконтрола и самосвест да бисмо се суочили са изазовом, преузимање вођства у времену кризе да бисмо помогли и одбранили блиске особе, интензивне и дубоке жеље, рођени борац, потреба за контролом, тенденција да се другима намеће воља).

Велика промена одразиће се на породичне и партнерске односе, биће пољуљана егзистенција.

Трећи важан датум је 24. август 2020. Марс квадрат Сатурн Р 26 степени (љутња и фрустрација, напоран и стрпљив рад на постизању циљева, перфекционизам, спој акције и самоконтроле, истрајност упркос тешкоћама, фокусирање на циљ доноси постигнуће, с једне стране решавање тешких задатака и велика очекивања, а са друге сумња у властиту моћ и способност када се преузима иницијатива).

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

Иако овога пута није главна тема, Венера нас неће оставити равнодушним. У кратком периоду од 26. августа до 4. септембра, она ће бити у знаку Рака и формирати опозицију (180 степени) са планетама у знаку Јарца и квадрат (90 степени) са Марсом. Дакле, имаћемо кардинални Т квадрат. Велика промена која је у току одразиће се на породичне и партнерске односе, осећај личне и финансијске сигурности биће пољуљан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas