· · Коментари: 0
ХАЉИНЕ

БАКИН ШТРИКЕРАЈ ће овог лета вредети као суво злато, ево и за шта ће вам требати

Хеклане хаљине су хит лета, па ако нема ко да је штрика за вас морате је купити.

ZimmermannSpring.PNG
Фото: Youtube/screenshot Zimmermann Spring Summer 2020

Миље, вез, шал од конца - све то може да се искористи предстојећег лета за најновији модни хит. Још ако имате баку која уме да иштрика хаљину - апсолутно ћете бити у тренду.

Прочитаје још: Ближи се ЛЕТО: Погледајте које боје КАРМИНА ће носити ДАМЕ ове сезоне

Штрикано и хеклано Фото: Youtube/screenshot Zimmermann Spring Summer 2020

Француски модни креатори за лето 2020. године препоручују хаљине од конца. Модерне ће бити миди, дугачке хаљине до глежњева, али и кратке сукње и шорцеви. Хаљине могу да буду једноставног рада, али тада их треба радити у различитим бојама.

Носиће се дугачке хаљине, миди сукње и шорцеви.

1. Пруге

Хаљине и блузе на пруге су класика и слажу се са сандалама, балетанкама и патикама. Хаљине могу да се штрикају у неколико боја, али су плаво беле линије увек модерне.

2. Рибља кост

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Как всё успевать! Актуально?😉 Невозможно дать четкого ответа на вопрос, как все успевать. Хоть я сама часто задаюсь этим вопросом 🤔 Каждый человек – индивидуальность, для которой эффективность достигается определенными методами. Есть только общие рекомендации касательно того, как успевать работать и зарабатывать, не спеша. Совет 1. Ставьте конкретные цели. Я пишу❤ Совет 2. Правильно расставляйте приоритеты. Важное, не очень и совсем не сильно важное ❤ Признаюсь помогает) Совет 3. Направьте энергию в нужное русло. Не растрачивайте силы на дела, не представляющие особую важность. Мы склонны тут часто отвлекаться я точно 😉 Совет 4. Не забудьте о дедлайнах Не пугайтесь этого слова 😄 Зная время окончания работы, точно установленные сроки, легче планировать, распределять силы на задачи. Вот это лично меня очень организовывает ❤ И ещё позвольте себе ошибаться и даже если вы не всё успели в поставленные сроки, тут я себя тоже имею ввиду, не успела я всё, что хотела за карантин сделать 🙈 Но проделала всё-таки маленькую работу ! ❤ Как у вас с этим делом? Планируете, успеваете задуманное? #платье_волны выгуливала ❤ Кто вяжет может присоединиться к совместнику @araneo_mea

A post shared by Max_fashion (@_max_fashion_) on

Хаљине са радом рибља кост су изузетно ефектне, јер покривају све недостатке на телу,

3. Блузе на једно раме

Овог лета се носе јарке боје, а блузе штрикане од конца на једно раме стоје свим дамама.

Прочитајте још: ХИТ у свету: Kако да САМИ направити МЕТАЛНЕ или нокте са флеком од БЕНЗИНА (ВИДЕО)

4. Шорц

Не само сукње, овог лета ће се носити и шорцеви од конца. Бирајте усправне пруге да би ноге изгледале дуже.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.