Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕГЗОТИКА

БАЛИ ће БЕСПЛАТНО угостити 4.400 људи који имају профил на Инстаграму, уз ЈЕДАН УСЛОВ

Мислили смо да је инфлуенсерима "одзвонило", јер су први остали без посла када завладала епидемија.

1601144015_baliepx.png
Фото: Пексел
Oglas

Најпопуларније индонежанско острво Бали осмислило је план како да привуче туристе. Није реч о промотивним спотовима, брошурама, повољним ценама и наступима на сајмовима.

Бали је одлучио да позове у помоћ инфлуенсере. И то не неколико инфлуенсера, већ њих 4.400!

Прочитајте још: Она је ИНФЛУЕНСЕРКА и она је ОБРУКАНА: На свим сликама додаје ИСТУ СТВАР!

Дакле, сви који нешто значе у свету друштвених мрежа путоваће ове јесени на Бали! Од октобра до новембра сви ови инфлуенсери боравиће на овом острву о трошку индонежанских власти.

Селфи тачке чекају
Читаво острво обилује местима на којима инфлуенсери могу да се сликају. У убуд вилам су припремљене и селфи тачке.
Сви морају да објављују слике на друштвеним мрежама са #welovebali

Како ће они спасити туризам Балија? Ове утицајне личности са стотинама хиљада пратилаца треба да своје искуство и слике са одмора објаве и шерују на својим профилима на друштвеним мрежама. Тачније, то се једино и очекује од свих њих.

Прочитајте још: Јесте ли чули за УБУД ВИЛЕ? Дан у њима кошта 1.000 евра, а понуда је невероватна (Фото/Видео)

Све је спремно за прекрасне фотографије Фото: Пексел

Све ово је део кампање која се зове "We love Bali" која би морала да уроди плодом, јер ово острво живи од туриста.

Прочитајте још: Да ли је ОВО највећа ПРЕВАРА свих времена или ОДЛИЧНА ИДЕЈА? Свакако се "згрће" велики новац (ФОТО)

Индонезија и Бали зависе од туризма у великој мери. На самом Балију више од 75.000 људи је отпуштено, односно на неплаћеном одсуству. Почев од јула, на Балију је омогућено кретање локалним туристима.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas