Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Бане Мојићевић за МАГАЗИН НОВОСТИ проговорио о разводу, па најавио ПЕСМУ

Певач се развео након седам година брака

1600949972_bane.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Бане Мојићевић, званично се развео од своје супруге Милице Мићевић након седам година проведених у браку.

Прочитајте још: Након прича о разводу, огласио се Борис Новковић (ФОТО)

У изјави за Магазин Новости, Бане је испричао како се осећа након развода и у каквим је односима са бившом супругом.

- Истина је да сам смо се развели. Развод није шала и то је један од највећих стресова и животу. Када се заврши на цивилизован начин и уз договор, као што је у нашем случају, све је много лакше. У одличним смо односима и комуникација нам је боља него икад. Видим и осећам да је ова моја и њена одлука најбоља за нас. Обоје смо смиренији, задовољнији, срећнији и деца су задовољна, ништа им не недостаје. Обоје смо посвећени максимално њима - каже Бане за Магазин новости и открива да се тренутно бави креативним радом, а ускоро ће и публику обрадовати новим спотом за песму "Ако нема друге".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ #лове #соулмате #wифе #фриенд #суппорт

А пост схаред бy Бранислав Бане Мојиц́евиц́ (@мојицевиц.бане) он

Завршио сам нову песму и спот, објавићу је ових дана. Вежбам са бендом, скидамо старе и нове песме, спремамо се за нормалан наставак посла - закључио је први победник Звезда Гранда.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas