Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бастијан спрема ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Какав поклон очекује Ану Ивановић?

Једно другом највећа су подршка, а њихови осмеси говоре у прилог томе.

1615026779_w_55768266.jpg
Фото: Епа
Oglas

Бастијан неретко ситним изненађењима супрузи показује колико му значи, али оно што сада спрема, Ана ни не слути.

Ана Ивановић поклон не очекује, а нарочито не стан у Кули, популарног насеља, Београд на води. Ипак, како преносе медији, Бастијан жели да јој поклони баш то.

Прочитајте још: Како је Златан Ибрахимовић упознао прелепу супругу Хелену? За све је крив ФЕРАРИ (ФОТО)

Како сазнаје “Курир” Бастијан Швајнштајгер ангажовао је агенте, који ће у његово име одабрати некретнину на тренутно најпопуларнијој локацији. За своју породицу, он жели стан, који ће имати поглед на цео Београд.

Ана и Швајни до сада су, када су у Београду, боравили у стану њених родитеља, а сада Бастијан за Леона, Луку и Ану спрема велико изненађење.

Бастијан зна да Ана посебно ужива у времену које проводи у Србији.

- Обожавам своју земљу. Имам много рођака у Србији и много ми недостају. Ипак, волим јако и Швајцарску, на пример, где сам се преселила са 14 година. Волим градове и државе у којима људи поштују приватност и где је природа прелепа - истакла је својевремено за медије Ана.

Прочитајте још; НЕПРЕПОЗНАТЉИВА! Старија сестра Наташе Беквалац је некад била ЦРНОКОСА

Управо због љубави коју његова жена гаји према својој земљи, Бастијан је сматрао да је инвестирање у некретнину у Србији прави корак, и изненађење које ће Ану оставити без текста.

Брачни пар се о куповини стана у Србији још увек није огласио, а да ли ће и они бити комшије бројним познатим личностима, које су купиле некретнину у Кули, остаје да видимо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas