Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Промоција

Баварци опет направили "четворку" за чисту петицу! (ВИДЕО)

Још један нови модел БМW представио на дигиталној презентацији која одузима дах

naslovna-bmw-s4c.jpg
Фото:"БМW"
Oglas

Моћни немачки аутомобилски гигант "БМW" наставља са дигиталним промоцијама својих нових возила. И опет је баварски произвођач био на висини задатка направивши промоцију од које застаје дах, што руку на срце и није тешко када за главну звезду имате "Серију 4 купе"!

Фото:"БМW"

И одмах да кажемо "БМW" је поново направио "четворку" за чисту петицу!

Нови "бмw серије 4 купе" је последња генерација спортског купеа са два седишта у премијум сегменту и како кажу у БМW тиму "пружа динамичну вожњу и нуди обиље задовољства", што је уосталом и највећа предност возила овог бренда. Јасно је наглашена и диференцијација од "Серије 3"  и наставак најславније традиције спортских купеа овог произвођача.

Прочитајте још: До скоро незамисливо: Светска премијера "петице" - ОНЛАЈН! (ФОТО)

Продаја почиње у окторбу када ће се знати и цена.

У понуди ће се прво наћи пет варијанти овог модела."БМW 440и XДрајв купе" који ће имати потрошњу око 6,8 литара на 100 км и емисију ЦО2 од 155 грама по пређеном километру.

Овај, најјачи модел ће имати 374 КС (шест цилиндара). До стотке стише за 4,5 секунди, а максимална брзина је електронски ограничена на 250 км на час. У понуди су и један бензинац и дизелаш са четири цилиндра, али и два дизелаша са шест цилиндара. 

Фото:"БМW"

Верзије са шест цилиндара, било бензинске или дизел бише опремљене и такјозваним "лаким хибридним системо" од 48 волти који ће "додавати" још 11 К, али ћеутицати и на потрошњу горива и емисиију штетних гасова. Све дизел верзије имаће и нови двостепени турбо пуњач.Све верзије ће у стандардној опреми имати нови осмостепени "стептроник" мењач који ће опционо имати додатак "спринт" за констатна убрзања и динамична манервисања.

Прочитајте још: Нова "мока" отпорнија од свемирског брода! (ФОТО)

Нови аутомобил је много динамичнији од претходних "четворки".Шасија је изражена од напреднијих материјала, врхунских карактеристика и доста је крућа. Тежиште је ниже за 21 мм, задња траг точкова је при томе шири за 23 мм од "Серије 3 седан".
Како се и очекује од овог произвођача нема аспекта који није савршено избалансиран и где није уграђена врхунска технологија.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas