Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРИСНО

Како да се БРЗО СПРЕМИТЕ и увек будете ТИП-ТОП сређене: Савети за девојке које УВЕК КАСНЕ

Несесер напунити основама!

1602687801_Depositphotos_63459249_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Несесер је неопходно напунити основним стварима, а то су: крема за лице, огледалце, пудер, ајлајнер, оловка за усне, руменило, балзам за усне, крема за руке и чешаљ.

У друштву сте познати као "она која увек касни"? То не значи да не можете увек бити и дотерани, само морате своју беаутy рутину прилагодити свом карактеру и навикама.

1. Прихватите чињеницу да увек касните

Немојте још више каснити на договоре због бескрајних спремања у купатилу. Уколико имаште проблем са организацијом, сложите креме, шминку и производе за стилизовање косе логичним редом и потрудите се да вам све буде надохват руке.

Прочитајте још: Свиђа вам се тренд "НО МАКЕ УП", али ТО не значи БЕЗ ШМИНКЕ, већ нешто што НЕ ОЧЕКУЈЕТЕ

2. Увек спремна торбица

Несесер за шминку напуните основбим стварима, које смо већ истакли и увек их имајте уз себе како би сте се могле спремити у кратком року, или у најгорем случају, кад већ стигнете на одредиште.

Фото: Депозит

3. Прилагодите маке-уп свом карактеру

Ако увек касните, одустаните од сложених смокеy еyес лоокова и сенчања лица - супер ћете изгледати и са мало пудера, коректором на капцима и подочњацима, цртом ајлајнера, маскаром и мало руменила.

Прочитајте још: Знате ли како се ПРАВИЛНО наноси КРЕМА на лице? Није онако како сте мислили

4. Научите 3 брзе фризуре

Неке се фризуре могу направити за само неколико минута. Научите да направите барем 3 брзе фризуре које вам супер стоје и направите неку од њих кад сте у журби.

5. Не прескачите основе

Немојте бити лењи и прескакати основе неге које ће вам за неколико година направити проблеме на лицу. Хидратација и добро чишћење апсолутни су "муст-до", чак и за цуре које су увек у гужви.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas