Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Беба Бриџет Џоунс: Рене Зелвегер коначно са малишаном (ФОТО)

Бриџет Џоунс, односно Рене Зелвегер се зближила са сином дечка Анта Анстеда.

1625575975_Rene-Zelveger.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Тешко да би сте препознали рене Зелвегер када би је срели на улици. Ова глумица често шета Оринџ Каунтијем потпуно слободно, а пошто носи трнерке, мајицу, качкет и маску - реко ко може да у њој препозна Бриџет Џоунс.

Прочитајте још: Дејвид направио шалу, а Викторија Бекам објавила видео који је гледало 4 милиона људи (ВИДЕО)

Беба Бриџет Џоунс

Управо је снимљена на улици са дечком Антом Анстедом (42) и његовим двогодишњим сином Хадсоном. Ко је Ант Анстед? Звезда ријалити програма, а био је у браку са Кристином која је познатија као декоратер која јер каријеру започела са супругом Тареком. 

Рене је објаснила зашто нема деце

Рене Зелвегер (52) нема деце, а прошле године, када је глумица увелико закорачила у шесту деценију, медији су објавили њен стари интервју у којем објашњава зашто нема деде. Наиме, после 2016. године и филма "Беба Бриџет Џоунс" сви су мислили да ће глумица и у приватном животу постати мајка.

- Трудноћа ми никада није била амбиција .- кратко је одговорила Рене.

Прочитајте још: Шерон Стоун (63) у жутом бикинију: Овај модел стоји дамама свих година (ФОТО)

Рене Зелвегер је, међутим, успела да оставри близак однос са Анстедовим сином. Она Хадсона грли и носи, а малишан делује потпуно срећно.

Кристина и Ант су се развели због Рене?

Мама малог Хадсона, плавуша Кристина Хак Муса (37) има још двоје деце из првог брака са Тареком са којим је поново почела да снима серијал.

Рене и Ант се забављају месецима

Ант Анстед проводи доста времена са сином, а звезда "Jerry Maguire" се облачи попут обичних људи и тешко га је препознати на улици. Међутим, Ант је изашао из теретане и Рене је дошла са малишаном, па су заједно ушли у "мустанг", што није промакло папрацима.

Прочитајте још: Откривено да је Меган Маркл писала Харијев говор, па принц "побегао" у САД из чудног разлога

Рене Зелвегер и Ант Анстед се забављају већ неколико месеци и ова веза није разлог његовог брзог развода са Кристином.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ant anstead (@ant_anstead)

Прочитајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas