Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДОЧЕК

Бечлије на дочек троше 39 евра: Играће ВАЛЦЕР у дневној, а купили су ШАМПАЊАЦ и шокантан поклон!

Према недавно спроведеној анкети Бечке привредне коморе грађани и поред корона вируса неће дозволити да им дочек Нове године пропадне. Око 70 одсто испитаника славиће дочек Нове године али у најужем кругу породице.

1609334808_becdolek.jpg
Фото: Еурокомпр
Oglas

Око 20 одсто грађана неће правити ништа посебно. Омиљене активности Бечлија, као што је одлазак у кабаре или ресторан ове године ће изостати.

Прочитајте још: Баците календар, ЗАБОРАВИТЕ на ЛЕТОВАЊЕ: Сада се траже СПАРТАНСКИ викенд и НОМАДСКИ ХОТЕЛИ

Амајлије!
Међу онима који највише поклањају амајлије су жене и старије особе. Око 45 о% испитаника не поклања амајлије, а 65% - да!

Око 92 одсто учесника навело је да ће новац за дочек потрошити у Бечу. У просеку ће се за прославу Нове године инвестирати 39,08 евра, а међу производима који ће се највише куповати су пенушаво вино, специјални састојци за свечану вечеру, као и слаткиши.

Прослава ће их коштати 39 евра! А најпопуларнији поклон је...

Када су у питању жеље, највеће међу њима су жеља да се заврши пандемија и здравље. Такође, грађани су пуни наде за долазећу 2021. годину, њих 44 одсто планира крупније издатке у износу већем од 1.000 евра, од чега скоро половина испитаника новац жели да инвестира у одмор тј. путовање.

Прочитајте још: МАНЕМИ БОРАТ: Казахстан је одлучио да извуче КОРИСТ од БОРАТА и ОДЛИЧНО им иде!

За новогодишњу ноћ шест од десет Бечлија купује амајлије и шампањац.  А шта спада у обавезни програм сваког Бечлије: звоњава звона (29%), валцер у поноћ (35%), наздрављање уз шампањац (70%).

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas