Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
АВАНТУРА

"Бејби, ја ти долазим": НЕДУ УКРАДЕН велика љубав одвела на Сејшеле и НИЈЕ МОГЛА ДА ВЕРУЈЕ шта јој се десило! (ФОТО)

Неда Украден на путовању за памћење.

1629111111_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ neda.ukraden
Oglas

Неда Украден, поделила је занимљив догађај са Сејшела, који се нашао и у њеној књизи.

Велика љубав из Америке

- Имала сам једног човека за којег сам мислила да ћу да се удам, кога сам упознала у Америци, мислим човек је нашег порекла, слободан, диван, шармантан, сладак, две године страији од мене, разведен исто. Ми смо се ту упознали у Америци, али онда је он дошао у Југославију, за мном, то је 1988. гдина, и ја сам у то време погодила три концерта новогодишња у три државе.

Четрнаест сати лет, ја у чизмама и бунди, немам појма да ћу да идем на Сејшеле.

Прочитајте још: "Ова лепота је недопустива": ЛУКА РАЦО "лечи срце" у Египту - Једна фотографија направила хаос! (ФОТО/ВИДЕО)

- Он је рекао да он неће да ми буде терет и да ту иде из државе у државу са мном и с концерта на концерт, него ће он доћи на задњем концерту и да ћемо ми онда заједно отићи на неки излет.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Након три успешна концерта, Неда завршава у Франкфурту.

- И он каже, бејби, долазим ти ја у Франкфурт, чекај ме. Ја завршавам турнеју, напевали се, Тозовац, Мехо Пузић и ја, они иду кући, ја имам повратну карту. Ја остајем, чекам човека, нити ја њега превише знам, али контам, што си блесава Недо, што не идеш кући, шта сад чекаш човека, ко зна да ли ће да дође.

На крају, човек се појавио (како је рекла, била је то велика љубав), али уместо да иду на излет по Немачкој, како је Неда мислила, он је изненадио путовањем на Сејшеле.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Изненадан сусрет на Сејшелима

- Четрнаест сати лет, ја у чизмама и бунди, немам појма да ћу да идем на Сејшеле. дошли тамо, плус 38. Јао, мени ноге отекле, само да ми је да добијем кључ од собе и да идем да купим неки купаћи да оденем.

- Јао реко, хвала Богу, нема нико да ме види овакву. Седим ја ту чекам, кад неко зове Недо.

- Ја се окренем и видим пријатељицу из Сарајева, која је радила са мојим бившим мужем, која је дошла на испомоћ Радио телевизији Сејшела, дошла је на изграђивање младе сејшелске државе. И ја сам шокирана што је видим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

- Углавном, она је мени организовала снимање шоу програма на Сејшелима. То је било тако незамисливо.

На све то, појавио се и сасвим неочекивани обожавал и то Индијац, са Недином касетом.

- Дође Индијац, исто студирао у Новом Саду, упознао нашу новосађанку, оженио се, исто тако, упознао је уз моје песме и донесе човек касету, која је сва од употребе излизана.

То је остала лепа успомена и Неда је се радо сећа.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas