Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Бели лук и ђумбир: Овога пута није ЛЕК за грло и прехладу, већ за ГЉИВИЦЕ НА НОКТИМА

Гљивице испод ноктију могу бити хронични проблем

1608818620_Depositphotos_182819588_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Затворена обућа, утопљавање стопала током зимских месеци и вештачки материјали су идеални услови за ширење гљивица испод ноктију, посебно на стопалима. Медицински препарати су учинковити, али само тренутно.

Прочитајте још: ЧУВЕНИ лекар МОЛОХОВ се куне у КРАЉА ЈЕСЕНИ и ЦАРА ЗИМЕ: Руси лече 20 БОЛЕСТИ белим кореном!

Доносимо вам два природна препарата, чијим апликовањем ћете трајно решити овај проблем и током зиме се изборити са овим здравственим проблемом.

Бели лук

Овај природни антисептик користи се за лечење многих болести и инфекцијских обољења, а показао је и своја учинковита дејства у борби против гливица на ноктима. Он има снажна антигљивична дејства, па што пре покушајте да њиме третирате гљивице.

Фото: Pixabay

Прочитајте још: Руски травар ДМИТРИ: Мушкарци, не купујте скупе препарате, ОВА БИЉКА спречава ЋЕЛАВОСТ

Узмите неколико ченова лука, исецкајте на ситно, нанесите их на инфицирани део и оставите да стоји 30 минута. Међутим, будите опрезни, јер свеж бели лук некада зна и да изазове пецкање и свраб на кожи.  Интересантно је и то да можете један чен белог лука, ситно исечен, убацити у бочицу провидног лака за нокте.

Нанесите лак и потом нокте истрљајте кришком лимуна како бисте уклонили препознатљиви мирис лука. Побољшање би требало да се види већ након недељу дана коришћења.

Прочитајте још: Кошта 40 динара и ПРОВЕРЕН је зимски руски лек за подизање имунитета

Ђумбир

Моћан ефекат на гљивице има и биљка ђумбир. За припремања препарата за лечење гљивичне инфекције нокта потребно је да помешате малу кашику изренданог ђумбира са ситно исеченим ченом белог лука и 5 капи уља од биљке чајевац. Све добро измешати док не добијемо густу смесу.

Мазати на оболеле нокте и прекрити газом, па држати тако барем два сата. Овај лек је још делотворнији ако га користите у раној фази инфекције.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas