Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

БЕСНИ СТЕ и мислите да ће вам ОДЛАЗАК У КРЕВЕТ помоћи? Ево шта ће се заправо десити

Ако под утицајем агресије утонете у сан, можете искусити одређене проблеме.

1603886839_Depositphotos_10293461_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Колико год се ми трудили да га контролишемо, бес је нешто што се често јавља услед стреса, нервирања и неочекиваних околности. Бес јако негативно утиче на наше тело и мозак и доводи до лучења хормона који подижу откуцаје срца, адреналин и тако чине да се осећамо узбуђено и узнемирено.

Оно где многи греше јесте да бесни одлазе на спавање, јер сматрају да ће се тако ресетовати и ублажити утицај агресије, али то заправо није тачно и може чак погоршати ситуацију.

Ако утонете у сан под дејством беса, прво што ће вам се десити је да ћете вероватно сањати тешке и стресне ситуације. Њих се можда нећете сећати, али наука је то доказала.

Прочитајте још: НЕИСПАВАНИ сте, уморни и бесни? ИДИТЕ НА ПОСАО! Рад од куће САГОРЕВА људе!

Тако ћете се у сну још више мучити и када се пробудите, бићете и даље бесни, али и уморни и јако узнемирени.

Такође, ваш сан биће јако лош кад сте у таквом стању, па се нећете одморити и нећете бити у функцији да обављате ваше обавезе како треба.

Фото: Депозит

Препорука је да покушате да се смирите и опустите пре одласка у кревет. Радите нешто што вас опушта, прошетајте се или попричајте са неким.

Прочитајте још: САН није исти код МУШКАРАЦА И ЖЕНА, а ово су 4 кључне РАЗЛИКЕ у спавању

Физичка активност се показала као најбоља опција, па такође можете урадити и неколико вежби како бисте се "издували" и како би мирне главе утонули у сан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas