Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАЈЕДНИЧКИ ЖИВОТ

Беже од брака и заједничког живота: Ових 5 хороскопских знакова не воле да се везују

Некима се не свиђа идеја брака.

1614355031_pjimage-8-.jpg
Фото: Деспоситос
Oglas

Неки људи су против идеје брака и идеје о заједничком животу. Иако је некоме коначни циљ остати самац, другима је брак остварење снова.

Прочитајте још: Сада је ера водолије, ЕРА СУКОБА И РАТОВА! Последњи пут оваква конекција звезда била је 1999. године

Не свиђа им се идеја брака

Иако вам се у почетку чини као застрашујуц́а мисао, брак има своје погодности које укључују проналажење лепоте у дружењу и изградњу заједничког живота са супружником. Брак је заиста блаженство ако га можете провести са правом особом. Међутим, одређени људи брак сматрају ризиком и нису превише заинтересовани за везивање. Ови људи не воле идеју брака и не могу једноставно докучити идеју да проведу цео живот са једном особом. Ови људи више воле своју индивидуалност и више од свега цене своју слободу. Тешко проналазе савршеног партнера који би разумео и поштовао њихов простор и приватност. Ево 5 хороскопских знакова који презиру идеју брака и више воле самски живот.

Прочитајте још: 4 хороскопска знака која имају ФАНТАСТИЧАН смисао за хумор

Ован

Снажни Ован не воли да жртвује своју слободу на било који начин. Превише су тврдоглави да би дозволили да се ствари одвијају на њихов начин. Њихов начин или став отежавају људима да се заљубе у њих. Они више воле самачки живот јер не воле да се некоме правдају.

Близанци

Нестални Близанци су превише амбициозни и тврдоглави да би се скрасили. Презиру осећај повезаности или ограничености у вези. Они више воле да се ствари догађају природно и стално им је потребно узбуђење у животу. Близанци су врло избирљиви што се тиче избора животног партнера и воле да си одузму слатко време пре него што одлуче да се венчају.

Прочитајте још: Хороскоп за период од 20.2. до 20.3.2021.: Рибама велика радост, Ваги новчани проблеми, а једном знаку ЉУБАВ

Девица

Иако су презаузети радом на постизању својих циљева и амбиција, овај хороскопски знак једноставно нема времена да се усредсреди на везу или размишљање о браку. Увек занемарују идеју брака јер им то никада није приоритет. Све што раде је да раде на усавршавању свог живота у свим аспектима, осим љубави или брака.

Стрелац

Знаку луталице не свиђа се идеја да се скрасе и одрекну свог сна о путовању светом. Са својим сопственим особеностима и необичностима, никада не осећају потребу да имају животног партнера на којег се могу ослонити. Они су самодовољни људи који воле да утиру свој пут без тражења помоц́и или жудње за нежном везом са неким.

Прочитајте још: Ови хороскопски знакови су највеће кукавице! Да ли сте међу њима?

Водолија

Изоловани и удаљени Водолија радије задржава своје емоције за себе. Превише уживају у свом друштву да би уљез ушао у њихов живот и нарушио њихову хармонију и мир. Водолије се плаше да не буду повређене, па им је стога дражи један живот у којем могу задржати своје емоције и не отварати се људима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas