Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Безусловна љубав: Славни глумац је желео да ОКОНЧА СВОЈ ЖИВОТ како би спасио брата

Један од највећих холивудских глумаца, био је спреман да свој живот да за братов

1595850699_eston-kucer.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /абц неwс
Oglas

Ештон Кучер, дефинитивно је један од омиљених глумаца данашњице, а иако не воли да прича о свом приватном животу, мало је поузнато да има брата близанца, који болује од целебралне парализе.

Прочитајте још: Најпознатији ТАРЗАН је рођен у СРБИЈИ? Мистериозан живот Џонија Вајсмилера! (ВИДЕО)

Мајкл је рођен пет минута после његовог познатог брата, а био је изненађење за њихове родитеље, који нису знали да очекују близанце скоро па до њиховог рођења. Млађи близанац је толико био слаб да су доктори мислили да неће преживети, али им је он доказао супротно. Ипак, није потрајало дуго, када су родитељи приметили да се Мајкл не развија довољно колико и Ештон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Орган донатион савед мy лифе. Аре yоу а регистеред донор? #БеТхеГифт анд wин а ФРЕЕ трип то Насхвилле фор тwо. То ентер, го то БеТхеГифтТодаy.цом, гет а Донате Лифе Боw, анд схаре yоур пицтуре он а публиц Тwиттер ор Инстаграм wитх тхе хасхтаг #БеТхеГифт. Рулес: хттпс://бетхегифттодаy.цом/насхвилле-трип-цонтест-рулес #БетхеГифт #органдонатион

А пост схаред бy Мицхаел Кутцхер (@мкутцх) он

Врло брзо су схватили да млађи Кучер болује од церебралне парализе. Неколико година касније, Мајкл је изненада морао да оде на трансплатацију срца. Ештон је толико био заштитнички настројен према Мајклу да је чак хтео да он му буде донор у првих 48 сати. Желео је да оконча свој живот, како би спасио брата. На срећу, нашли су донора и од тада су браћа нераздвојна.

Чињеница да је могао да остане без брата је Ештона толико погодила да је 1996. године уписао биохемијски инжењеринг са намером да пронађе лек за церебралну парализу како би помогао брату. Међутим, живот га је одвео у супротном смеру. На предлог пријатеља, он се пријавио на такмичење за моделе, а потом се одселио у Лос Анђелес како би почео да се бави глумом. У овом граду и даље живи са својом супругом Милом Кунис и њиховом децом.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas