· · Коментари: 0
Хороскоп за 29. септембар

БИК улази у нову фазу, ШКОРПИЈИ пада, али зато ЛАВУ расте

Сазнајте шта вас данас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

1601362169_Depositphotos_89874870_s-2019.jpg
Фото: Депозит

ОВАН

Самопоуздање је на узлазној путањи па због тога сарадницима није лако да држе корак с вама. Ваша директност није пријатна околини, али је вама корисна. Ослушните своју интуицију, једна наизглед банална идеја може бити добитак за вас.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

БИК

У вашем љубавном животу се назире почетак једне нове фазе. Мало дашка нове енергије биће довољно да се односи између вас и вољене особе побољшају. Слободнима предстоји шанса за отпочињање романсе која може бити дуготрајна.

БЛИЗАНЦИ

Нисте довољно упорни. Када наиђете на први отпор, ви ствари прогласите неважним како бисте прикрили своју рањивост. Пре него што то опет урадите, преиспитајте себе шта вам је важније, сопствена гордост и сујета или крајњи циљ од кога сте одустали.

Рак је нестрпљив!

РАК

Дан је обележен напетим транзитима који наговештавају стресне ситуације из којих нећете лако излазити. Сведите своју нестрпљивост на минимум како бисте избегли веће невоље, нарочито када су у питању партнерски односи и љубав.

ЛАВ

Расположење расте. Свесни сте да можете рачунати на велику подршку пријатеља јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили код њих. Очекују вас пријатни тренуци и мало изненађење које вам припрема партнер.

Прочитајте још: Хороскоп Земље је САМОУБИЛАЧКИ, али указује на присуство СИЛЕ из СВЕМИРА

ДЕВИЦА

Сабирате шта сте урадили у минулом периоду, резултати вас чине поносним. Још само да све то предочите члановима своје породице, па да срећа буде комплетна. Не тражите додатну подршку јер ће вам то покварити драгоцен осећај задовољства.

Шкорпији пада енергија

ВАГА

Догађај дана може бити конструктивна расправа у коју вас увлаче сарадници за које нисте знали да су на вашој страни. Паралелно с тим стиже подршка и од вољене особе па вашем оптимизму и добром расположењу нема краја.

ШКОРПИЈА

Пад енергије и променљивост расположења. То је оно што вас мучи данас. Непријатну атмосферу схватате превише лично, имате утисак да су се сви уротили против вас. Покушајте да сагледате ствари на реалан начин, можда су ваша очекивања прецењена.

Фото: Пиксабеј

СТРЕЛАЦ

Ослањате се на обећања која су вам дали пријатељи. Чекање на испуњење може вас довести у позицију да се правдате другим људима, иако застој није настао код вас. Да бисте то избегли, своје обавезе завршавајте лично и сами.

ЈАРАЦ

Лажни осећај среће и задовољства може вас навести да данас потрошите више него што сте у позицији да зарадите. Не утапајте свој изненадни оптимизам у неконтролисано трошкарење. Проведите више времена у необавезном дружењу с пријатељима.

ВОДОЛИЈА

Променљивог сте расположења и склони нервози, нарочито у односу са укућанима. Пазите какве обавезе прихватате јер нисте у ситуацији да испоштујете све договоре. Не играјте на све или ништа, у кључном тренутку бићете дисквалификовани.

РИБЕ

Наизглед миран дан може да се претвори у фијаско, нарочито ако покушате да импровизујете нешто што не бисте смели да радите. Моћ сналажења у новим ситуацијама јесте одраз паметних људи, али, није крај света ни ако понекад одустанете.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.