· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Била је најлепша глумица Холивуда, повукла се из ТРАГИЧНОГ разлога и одличила да остари (ВИДЕО)

Кетлин Тарнер је једина америчка глумица која не крије године.

1620394725_Red88.PNG

Рођена је јуна 1954. године и глумила је у многим култним филмовима као што су "Част Прицијевих" и "Рат Роузових".

Прочитајте још: Викторија Бекам открила о суперзвезди: "Спајс грлс" су створиле Бијонсе!

Дуго су је сматрали најлепшом глумицом Холивуда за којом су сви уздисали. Глумила је са најзгоднијим глумцима, а после серијала "Лов на зелени дијамант" и "Драгуљ са Нила" у којима је глумила са Мајклом Дагласом, сви су мислили да је нико никада неће скинути са трона.

Опет са Дагласом
Мајкл и Кетлин поново глуме заједно у филму "Метод Комински", а глумиће бивше супружнике.

Међутим, последњи филм је снимила 2007. године.

Потпуно се повукла.

Кетлин се потпуно повукла из јавног живота, а разлог је трагичан. Почетком 90-тих година дијагнсотификован јој је реуматоидни артритис и лекари су прогнозирали да више никада неће ходати. Није се предала и успела је да пронађе терапију која ју је одржала на ногама. Међутим, ова терапија је додала вишак килограма.

Многи су мислили да се одла алкохолу, али она је у аутобиографији 2008. године признала да су јој лекови "помутили памет". Зависност од лекова се отргла контроли и 2002. године је отишла на одвикавање.

Прочитајте још: Погоди ко је? Рођена је у Риму, Србију је представљала на Евровизији, а данас је једна од најпопуларнијх младих певачица (ФОТО)

Кетлин је одувек тешко подносила сексизам, а поготово је нападала Берта Рејнолдса и Николаса Кејџа.

- Цео живот сам каријеру градила на изгледу, а када сам касних тридестих оболела то више нисам била ја. Ту је био проблем - рекла је Кетлин у телевизијском интервјуу.

Ево како је у филму "Дијамант са Нила" изгледала Кетлин Тарнер:

Прочитајте још: Бујно попрсје и савршен струк: Софија Милошевић након осам месеци од порођаја показала савршену фигуру (ФОТО)

Погледајте како изгледа сада:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.