Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Била је најплаћенија глумица Холивуда, а онда се повукла. Шта ради Камерон Дијаз? (ФОТО)

За последњи филм је добила 54 милиона долара, а онда је у 48. години одлучила да се повуче!

1619076799_KameronDijaz.PNG
Фото: Instagram/ screenshot camerondiaz
Oglas

Била је једна од најлепших, најуспешнијих и најплаћенијих глумица Холивуда. Узимала је по 50 милиона долара за снимање филма. Сваки њен филм је био хит. Обележила је историју Холивуда са филмовима као што су "Венчање најбољег пријатеља" и "Чарлијеви анђели".

Прочитајте још: Детињство је провела у СЕКТИ, а због великог СКАНДАЛА умало уништила каријеру

Онда је, одједном, у 48. години, на врхунцу славе одлучила да оде у пензију! Шта се догодило са Камерон Дијаз?

Краљица филмског платна је после 50 филмова осетила умор. Камерон је још 2014. године најавила да размишља о пензији. Тада је изјавила:

Последњи филм
Објавила је књигу о здрављу, а последњи филм "Ени" је снимила 2014. године.
Буквално не радим ништа! Буквално!

- Већ сам полупензионисана. Постала сам мама. Не ради ми се - рекла је она.

Прочитајте још:  ТРАГЕДИЈА у Гранду: Колеге се опраштају од Неше: "Студио остаје празан" (ФОТО)

Од 2014. године није ништа снимила, нити присуствује холивудским догађајима. Дала је само неколико интервју.

- Буквално не радим ништа! - изјавила је једном приликом Камерон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Променио јој је живот
Супруга је упознала 2004. године на кошаркашкој утакмици док се забављала са Џастином Тимберлејком. Поново су се срели 10 година касније и позвала га је на вечеру са пријатељима. Венчали су се и јануара 2020. године добили ћерку Радикс.

 Повремено људи могу да је виде са другарицом Гвинет Палтроу, а све објаве на Инстаграму су везане за здрав живот, кување, вежбање, природу...

Бринем о себи. То је све!

- Коначно бринем о себи. Знам да многи то неће разумети, али превелика тензија ме је натерала да добро размислим и преосталу енергију искористим да живим - рекла је у поткасту за Гвинет Палтроу.

Прочитајте још:  ТРАГЕДИЈА у Гранду: Колеге се опраштају од Неше: "Студио остаје празан" (ФОТО)

Притиснула је дугме за паузу. И даље живи у Лос Анђелесу, али повучено. Пре тога је радила по 12 сати дневно и није имала времена ни за шта. Живот јој је променио брак са рокером Бенџијем Маденом са којим је добила ћерку Радикс.

Проћитајте још: Потпуна трансформација Ане Бекуте: Променила имиџ и проговорила о раскиду (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas