Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Биле су младе и ПРИРОДНЕ?! Милица Тодоровић објавила фотографију са познатом певачицом из 2010. године која је НЕПРЕПОЗНАТЉИВА (ФОТО)

Популарна певачица Милица Тодоровић као изузетно млада певачица ступила је српску естрадну сцену

1618577524_milica_todorovic_03082018_00013.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Популарна певачица Милица Тодоровић власница је највећих хитова, велике дозе духовитости и непосредност, али по свему судећи и фотографија из прошлости којима се многе певачице данас не би баш похвалиле. Посебно уколико се узму у обзир поређења са данашљим изгледом и естетским третманима којима су се подрвргле последњих година.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Тако је Милица Тодоровић објавила фотографију, како је навела, са цимерком са којом је живела 2010. године када су се као младе пробијале на естрадно небо. Са њом је позната певачица Катарина Живковић, која је потпуно непрепозантљива и једино што одаје да је реч управо о њој је чињеница да ју је Тодоровићева таговала на фотографији.

Прочитајте још: Стаљинов САН био је да на Арктику роди ЛИМУН, па је Лисенко смислио "ЈАРОВИЗАЦИЈУ"! Онда је настао СКАНДАЛ (ВИДЕО)


Фото: InstragramStoryScreenshot/milicatodorovicofficial 

На објављеној фотографији, Катарина Живковић је имала дугу плаву косу, а осим широког осмеха, ништа друго не асоцира на њен данашњи изглед и фотографије које обајвљује на друштвеним мрежама. 

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas