Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБИМЦИ

Права помама међу познатима: Сви раде ИСТУ СТВАР и одушевљавају свет (ФОТО)

Многе светске звезде су током корона вируса усвојиле псе, а помама за кућним љубимцима владала је свуда у свету у протекла три месеца.

Oglas

Џорџ Клуни и Амал имају два пса Мили и Луи, а током развода подела ова два љубимца била је велики проблем. Овај пар је изолацију провео раздвојен, а свако је повео свог пса.

Прочитајте још: Комшије их не воле: Ово је ЈЕДИНИ НАЧИН да умирите највеће лајавце међу псима

Том Бреди, амерички квотербек се често слика са својим љубимцем Флафијем за којег је тешко утврдити која је раса. Килари Свонк је усвојила два пса који се зову Руми и Каи. Манекенка и глумица Руби Роуз има малог белог пса Ру.

Глумац Лиев Шриебер је усвојио два, а не једног пса. Зову се Вуди и Вилов, а Реј Донован ужива са ова два чупава малишана који су мешавина теријера.

Аријана Гранде има мешанца Тулуза који има и свој профил на Инстаграму. Тачније отворила је профил за све њене псе. Има седам паса, а прва љубав је Коко.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Мајли Сајрус, такође, има седам паса: Барби, Мери Џејн, Хепи, Бин, Дора, Ему и Тани. Већина су неодољиви мешанци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

so happy we are being fed so much content this week

A post shared by Miley Cyrus FAN Bangerz Vibez (@bangerzvibez) on

Били Ајлиш је власник неколико паса. Један од њих је стафорд Милки. Поред Милкија усвојила је још неколико куца, неки су мешанци, са којима се радо слика.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mother of Dogs

A post shared by Olivia Munn (@oliviamunn) on

Оливиа Мун за себе каже да је "мајка паса", јер их има неколико. Френки је, ипак, њена највећа љубав и отворила му је профил на Инстаграму. Хероина "Икс мена" свог Френкија пореди са Јодом из "Ратова звезда".

Прочитајте још: Власници паса након овог текста ће бити ОДУШЕВЉЕНИ, а мачака - ЉУТИ

Глумица из "Твајлајта" Ники Рид има вучјака Иру. И певач Џон Леџенд је усвојио малог сивог булдога којег често вози колима, јер пас ужива у звуцима мотора.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas