Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

"Били смо у браку 15 година када ми је супруг саопштио да је ГЕЈ": Живот јој је данас потпуно другачији!

Болно признање.

1611826893_77.PNG
Фото: Принтсцреен / Фацебоок / Царолyн Хобдеy
Oglas

Каролина Ходбеј била је у браку 15 година када јој је муж Дејвид  саопштио да је геј. Она се присећа ужаса који је тада прошла:

- Осећала сам се као да умирем изнутра. Био је то губитак свега. Да ли ме је Дејвид икад волео? Да ли је наше венчање, годишњица, писма и изјаве љубави - да ли је све то била само "добра фасада"? Да ли су постојали знаци које ја нисам видела? Осећала сам се као идиот - прича ова повређена жена.

Прочитајте још: У чему спава ваш мушкарац? Одговор открива занимљиве карактеристике

Каролина је имала 24, а Дејвид 35 година када су се упознали. Он се на први поглед заљубио у живахну и бистру жену, али је са друге стране дуго скривао од себе да воли мушкарце.

Каролина је у 32. години сазнала да никада неће моћи да постане мајка

Каролина истиче да је Дејвид био добар и пажљи и да је у првих 18 месеци њихов сексуални био сасвим добар. Њен тадашњи супруг никада није изражавао жељу за потомством, а она је са 32. године ушла у рану менупаузу и тада сазнаје да никада неће моћи да се оствари у улози мајке. У тим тренуцима Дејвид је био поред ње - брижан и љубазан - више попут брата, никад као љубавник.

Животна иронија
Ово су класичне дилеме кроз које пролази жена која је превару осетила на својој кожи. Али, иронија је у томе што Каролина није сазнала да је Дејвид вара, него је она преварила њега, јер је дуго живела у браку без секса.Дејвид је тада признао својој жени да је хомосексуалац и да то потискује цео живот.
Бивши супружници тврде да се слажу боље не го икад!

Након неког времена, она улази у аферу са колегом са посла, Дејвид је прочитао поруке и она тада признаје прељубу. Међутим, мало пред њен четрдесети она сазнаје да је муж вара са мушкарцем и тада јој он све признаје.

Прочитајте још: Психолог Ивана Пауновић упозорава: ЛЕП, богат, добар... Ко идеализује ЗАВРШИ са псом или мачком!

Наиме, четири године после великог признања и развода, Каролина се шали да би њих двоје требало опет да се венчају и старост проживе заједно. Дејвид се, кроз смех, слаже са њеном изјавом, наводећи како је његов партнер Енди (54), помало љубоморан на Каролину.

- Чињеница је да је мој живот богатији зато што сам био ожењен Каролином. Никад нећу зажалити што сам био ожењен њоме, волећу је заувек - признаје Дејвид.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas