Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Биља Крстић проговорила о ЗДРАВСТВЕНИМ ПРОБЛЕМИМА: И пре короне сам била у КАРАНТИНУ

Пре короне се борила са опасним вирусом

1603438657_beer_kzn_27072010_003.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Певачица која се музиком бави већ 45 година, открива да је због нарушеног здравственог стања и пре епидемије вируса корона и ванредне ситуације била у карантину.

Прочитајте још: Ево због чега је данас веома важан дан за Наташу Беквалац (ФОТО)

- Сада сам добро, али у новембру прошле године ме је напао коксаки и морала сам да будем код куће, у карантину, пре свих других људи. Радовала сам се марту када сам се већ опоравила, али онда се десила корона, тако да сам ја од новембра до краја маја била заточена у стану, а немам чак ни терасу – рекла је Биља у емисији „Кец на једанаест“.

- Било ми је много тешко, недостајали су ми блиски контакти са људима, али сам издржала као и сви други људи – гледала сам филмове, слушала музику, читала књиге... Од јуна сам почела поново да радим, у мањем саставу наступамо у оквиру Бистрика, а и у студију смо и снимамо нове песме. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#смех #радост #мусицмyлифе #белградебеерфест 2019 фото: Ива Танацковиц

А пост схаред бy Биља Крстиц (@крстицбиља) он

Како је истакла, много је важно да као народ негујемо и сачувамо традиционалну музику, јер је она део наше културе и идентитета. 

Прочитајте још: Жена СРПСКОГ ФУДБАЛЕРА добила ријалити програм: Њихова деца се не појављују, а томе је разлог један АЛБАНАЦ?

 

- Мислим да за ових 25 година са Бистриком у томе успевамо, да чувамо нашу музику. Волим да кажем да смо ми у ствари културно-уметничко друштво – истакла је Биља Крстић. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas