· · Коментари: 0
уређење дома

Биљке у спаваћој соби? Шест начина за миран сан

Опречна су мишљења да ли су биљке у спаваћој соби добар или лош фенг схуи.

1626680879_bed-1158267_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Уобичајена мудрост сугерише да су биљке у спаваћој соби лош фенг схуи. Једна од главних сврха спаваће собе је спавање, а биљке утичу на наш сан, што их чини неприкладним за добар фенг схуи у спаваћој соби.

Прочитајте још: Идеје за уређење ПОТКРОВЉА: Три проверена решења за косине (ФОТО)

Биљке ноћу ослобађају мало угљен-диоксида. Фотосинтеза производи кисеоник, али фотосинтеза се не одвија када нема светлости. Ноћу већина биљака даје више угљен-диоксида него што га апсорбује, пише Тхе спруце.

Велике спаваће собе

Ако имате велику спаваћу собу, једна мала или средња биљка у углу неће утицати на начин спавања или квалитет ваздуха.

Прочитајте још: Четири паметна решења која чине ваш дом лакшим за чишћење!

  • постоји много начина, осим биљака, да постигнете добар фенг схуи у спаваћој соби.
  • не држите рачунар, телевизор и опрему за вежбање у соби
  • отворите прозоре
  • поставите кревет тако да буде доступан са обе стране
  • користите земљане тонове од бледо беле до смеђе у спаваћој соби
  • ноћу затворите врата спаваће собе
     

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.