Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСТИНИТА ПРИЧА

Био је клинички мртав 45 минута, а онда открио како изгледа загробни живот (ВИДЕО)

Доживео је инфаркт, а онда 45 минута био у клиничкој смрти

1627724592_brajan.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Yоур Ливинг Манна
Oglas

Брајан МИлер, камионџија из Охаја, доживео је клиничку смрт услед инфаркта који је добио док је отварао приколицу од камиона.

Прочитајте још: Краљ Александар је био ПРВИ владар на Олимпијади, а прву медаљу донео нам је МОМЧИЛО

Он је осетио да нешто са њим није у најбољем реду, позвао је хитну помоћ и рекао им, да мисли да доживљава инфаркт.  Када је стигао у болницу више није при свести, али су у првом тренутку успели да га оживе и уклоне блокаду. Ипак, упркос свим напорима, дошло је до фибрилације срчаних комора.

- Он није имао откуцаје срца, није имао крвни притисак и није имао пулс -,изјавила је медицинска сестра Емили Бишоп. Доктор је четири пута покушао да га оживи, али није успео у томе. Како Брајан прича, док су доктори улагали напоре да га поврате, он је био у небеском свету и описао како је то изгледало:

"Постоји загробни живот и људи морају да верују у то"

- Једина свар које се сећам је да сам видео светлост и кренуо ка тој светлости. Био је пут обложен цвећем и ја сам ишао ка белој светлости, све док нисам наишао на своју маћеху, која је недавно преминула. Она је била нешто најлепше када сам је видео, било је као првог дана када сам је упознао, изгледала је тако срећно - каже Милер и додаје да се сећа да га је ухватила за руку и рекла да није још дошло његово време:

- Није твоје време, не треба да будеш овде, морамо те вратити назад, имаш још тога да обавиш - присетио се.

Након 45 минута, његов пулс се вратио 

- Његов мозак није добијао кисеоник 45 минута, чињеница да он хода, говори, смеје се, све је невероватно - рекла је зачуђена медицинска сестра.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas