· · Коментари: 0
НУМЕРОЛОГИЈА

Биоритамска прогноза за ЈУЛ: Петици стиже НОВАЦ, Шестица мења живот из КОРЕНА

Дошло нам је лето, месец под знаком броја три - Јупитер, импулси, брзина, а све кроз емоцију и директно сучељавање.

1625050532_turbandepozit.png
Фото: Депозитфото

Зато би било добро да се клонимо великих скупова и непријатних ситуација и окренемо се лепим дешавањима. Многи ће дочекати тренутак да се поштено одморе. У сваком случају, држава ће имати разне "ситуације" због којих ће мало више бринути, али верујем да се то може предвидети и на време спречити, да не би остале веће последице. Свет који нас сада хвали, заправо нас не воли, јер смо од њих далеко успешнији у нечему што је у овом тренутку примарно. Старији смо народ од њих, па - нека их.

Прочитајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

Јединица

Вама ће овај месец бити доста напоран, неко ће добити посао, неко га изгубити, понеко ће се разболети, јер се неће довољно добро заштитити. На сваком од вас је да одлучи шта жели, јер на јединице, било у биоритму или личном броју, најтеже је утицати, због велике аналитичности коју имате и трошења енергије на друге. Чувајте се и више него што мислите да је потребно.

Јединица нека се чува, а Двојка одмори.

Двојка

Лепо би било да одете на краћи одмор који вам је неопходан. Петица ће вам донети покрет, па ако и не буде у питању класично летовање, могли бисте да одете негде у природу, да средите стан, или, макар, да више шетате. Често се превише трошите на друге, зато се сада окрените себи и искористите овај месец.

Прочитајте још: Александар је победио последњег самураја, понизио Јапан и вратио се кући

Како се рачуна биоритамски број
Биоритамски број добија се тако што саберете бројеве свог датума рођења (не и године!) и сведете то на прост број. Рецимо, ако сте рођени 11. 3. 1978, ваш биоритамски број је 5 (1+1+3=5).

Тројка

Превише ће вас окупирати породица, јер сте под утицајем броја шест. Неко ће се удати или оженити, неко добити дете, неко ће бринути о старијим члановима породице. А већина вас не би требало да се нађе на улици беспотребно, јер нећете добро проћи. Шестица је и народ, али масе нису у овом тренутку пожељне, због могућности да се разболите. Слушајте своје срце.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Четворка

Шестица
Предстоји вам велики "рез". Одстраните из живота све који вас исцрпљују и троше вам енергију. Има и оних које бисте могли посетити, јер они то заслужују, посебно зато што више од годину дана није било правог дружења.

Много тога ће вас нервирати, због утицаја броја седам. Зато ово време искористите да нешто конструктивно радите. Прочитајте неку књигу, више шетајте, не дружите се са људима чије вам друштво не прија, и пронађите неки свој кутак у којем се осећате опуштено. Постоји могућност да неко од вас добије награду, или учини нешто добро.

Петици стиже новац, а Шестици нови живот.

Петица

Ако неко може очекивати новац - то сте ви, јер сте под утицајем осмице. Овај број увек доноси малу срећу, анђела чувара и могућност да се све одвија мирно и на леп начин. Вама, немирним душама, потребно је да се понекад опустите и да без већег напора одрадите оно што је потребно.

Прочитајте још: У ГРОБУ зазиданом пре два миленијума горело је СВЕТЛО! У чему је тајна "вечите ЛАМПЕ"?

Седмица

Очекујте неке нове почетке и добре вибрације, што ће вам донети јединица. Искористите снагу Сунца, која би требало да вам буде путоказ да нешто треба променити, како би ваш живот кренуо у другом смеру.

Нови број Трећег ока
Деветка је на раскрсници, а Осмица нека крије шта хоће

Осмица

Требало би да поведете рачуна да не трошите више од својих могућности. Чиниће вам се да правите корак напред - два назад, јер двојка то доноси.

Нико не мора знати колико имате и шта планирате, јер би други могли да вас омету у остваривању циљева.

Прочитајте још: Највише вампира живело је у Подунављу, а проблем је решен КИНЏАЛОМ

Деветка

Душе које су толико затворене, када су под утицајем три, често се налазе на раскрсници. У вама се буде емоције које не можете да контролишете. Ухвати вас немир, желите да остварите оно што вас привлачи. Али, то никако не може силом, већ само на леп и суптилан начин.

Компетан текст прочитајте у штампаном издању "Трећег ока"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.