· · Коментари: 0
везе

Да ли је ПОМИРЕЊЕ са бившим дечком исправно, како да донесете ПРАВУ ОДЛУКУ

Када су љубавни односи у питању, сви бисмо понекад волели да постоји нека математичка формула која ће да нам израчуна да ли је наша одлука исправна.

1596183338_woman-3187620_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Ипак, универзум је одлучио да са осећањима никад не буде једноставно. И док постоје оне љубавне везе које дочекају свој срећан крај, ту су и оне које се окончавају раскидом, али да ли тај раскид увек значи да веза нема право да васкрсне попут Феникса из пепела? Или ипак важи она девиза да када једном раскинете, па се после вратите вољеној особи, више ништа неће бити исто, и поновни раскид је неминован.

Прочитајте још: СВАЂЕ СА ПАРТНЕРОМ, ево како да се посвађате ЗДРАВО и КОНСТРУКТИВНО

Као што смо рекли, математички тачан одговор не постоји. Али, постоје начини да помогне себи на ову тему.  Ако рамишљате о томе да бившој љубави пружите још једну шансу, било би добро да прво потражите одговоре на неколико питања. Сигурни смо да вам могу бити од велике помоћи када је ова дилема у питању. 

Фото: Пиxабаy

Зашто смо раскинули и да ли је то пут којим желим поново да пођем?

Тумарање по мраку и инстиктивни поступци вам дефитнивно неће помоћи да будете срећни по питању ваше коначне одлуке. Зато, уколико видите да ваш однос са бившим иде путем помирења, застаните за тренутак, и уместо да замишљате романтични сценарио који ће употпунити позорницу на којој се ваша љубавна прича завршава славно, присетите се због чега сте заправо раскинули.

Верујемо да није било тек тако, и да су постојали проблеми које сте у том моменту сматрали непремостивим. Стога је веома важно да видите да ли су они и даље присутини, а ви планирате само да их гурнете под тепих. Сигурно ће вас сачекати иза првог ћошка, а ви ћете схватити да је помирење било погрешан потез.

Прочитајте још: Како да проведете ЛЕТО СА ПАРТНЕРОМ, а да не путујете ван Србије

Добро размислите због чега сте раскинули!
Фото: Депости

Да ли си само усамљена?

Типичан синдром страха од самоће након раскида је врло честа ситуација, а онда и мотив зашто многи трче да се помире са бившим. Недостајање или само одвикавање од некога са ким сте навикли да проводите већину свог времена? Или другим речима - љубав која је заслужила другу шансу или навика?

Ово су дилеме које заиста морате да рашчистите сами са собом пре помирења. И не заборавите да је бити сингл сасвим легитимно, као и је да уколико заиста нисте срећни у вези, управо самоћа оно што вам је потребно. Тада ћете моћи да се посветите себи и да схватите шта је оно што вам је неопходно како бисте били срећни, а то сазнање ће бити одлична полазна основа за сваку наредну љубавну везу. 

Бити сам је скроз у реду!

Шта је то што још увек волим код свог бившег?

Ако се враћате бившој љубави, онда мора да постоји оно због чега и даље мислите да је баш ОН посебан, да се баш са њим видите у будућности, и шта је то што толико волите код њега. Уколико немате ни један конкретан одговор , онда је врло могуће да је помирење са бившим само инерција, којој подлежете јер немате довољно снаге за промене које би означиле коначни крај. ђ

Прочитајте још: Овако се понашају само ЗАЉУБЉЕНИ ПАРОВИ да ли сте и ви међу њима?

Шта је то што бих овог пута променила у нашој вези?

И на крају крајева, ако се мирите, онда морате да дефинишите шта је то што треба да промените како би овог пута ваша љубавна прича успела. Без тога, само ћете се вратити на исто, и проћи истим путем који ће се на крају завршити опет раскидом. Да ли сте сигурни да себи желите тај сценарио?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.