Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕЉУБА

БИВШИ, алкохол или службена путовања: Пожуду изазива само једна ствар

Да се не лажемо, неверство се не дешава случајно, за то су заслужне две особе.

1610708910_romantika.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Емотивна превара је клизав терен на коме су се многи лако спотакли. Упознате особу која вас физички привлачи, па не знате како да одолите пожуди, свесни колико то може да вам закомпликује живот.

Прочитајте још: Како сте се упознали? Ако је преко апликација, научници објашњавају колико ће ваша веза бити успешна!

Истраживања говоре да постоје стратегије које људи примењују у дугим везама, како би се "одбранили" од тога.

Важна стратегија одбране од налета сопствених емоција је самоконторола. Уколико сте свесни да сте склони флертовању под дејством алкохола, не идите на пиће са особом која вас привлачи. Ако сте већ "згрешили" на службеним путовањима, упадање у исту клопку спречите тако што ћете се редовно јављати партнеру или партнерки.

Игнорисање
Један од начина је да особи која вас привлачи то не показујете, ни на вербалан, ни на невербалан начин, уколико не желите да рескирате везу или брак.

Такође, многим особама контакт са бившим партнером подиже самопоуздање, али најбоље би било да прескочите романтичне тренутке са особом са којом сте одавно раскрстили.

Избегавајте бивше, заборавите алкохол...

У особи која вас привлачи пронађите нешто што је не чини атрактивном и неодољивом. Можда се прегласно смеје, исправља друге док говоре, арогантна је...

Или, једноставно, скрените мисли у другом правцу, па код емотивног партнера откријте оно што је привлачно и сагледајте све позитивне аспекте вашег односа.

Прочитајте још: Због ових разлога мушкарац вам неће рећи да вас воли

Истина је да се неверство не дешава случајно, мада многи такве "излете" покушавају да правдају управо тиме. Најважније је да будете искрени према себи и признате да ли сте спремни да прекинете везу због особе која вас привлачи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas