Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИЈАТЕЉИ

Бивши супруг Монике из Пријатеља ШОКИРАО изјавом гледаоце: "Плакао сам кад смо имали однос... Мислио сам на њу"

Иако су Цоуртенеy Цоx и Давид Арqуетте објавили да се растају 2010., њихов је развод окончан тек 2013. године

1622532332_pjimage--8-.jpg
Фото: Принтсцреен Yоутубе/ Ницки Сwифт
Oglas

Глумац Давид Арqуетте, бивши супруг Цоуртенеy Цоx, признао је како се расплакао након првог секса с другом женом, који је уследио након развода од звезде серије "Пријатељи" с којом је провео 11 година у браку.

Њихов је брак трајао од 1999. до 2010., а годишњица развода навршава се ове недеље. У интервјуу који је 49-годишњи Арqуетте дао кратко након растанка, открио је како је доживео слом борећи се да заборави интимност коју је делио с бившом супругом.

У разговору с водитељем Хоwардом Стерном испричао је пак како је покушај вођења љубави с другом за њега тада био потпуно "нова ствар".

Плакао након секса са новом девојком

"Након прве девојке с којом сам спавао... Неколико дана касније... Плакао сам. Био је то крај свих интимности које сам делио са супругом. Била је то нешто ново. Као да сам све претходно макнуо са стране", искрен је био Арqуетте, а друга жена о којој говори веројатно је конобарица Јасмине Wалтз.

Иако су Цоуртенеy Цоx и Давид Арqуетте објавили да се растају 2010., њихов је развод финализиран тек 2013. године, а сама вест о крају њихова брака изазвала је шок у свету шоубизниса. Од тог тренутка, бивши су супружници кренули сватко својим путем, но остали су у пријатељским односима, првенствено због своје данас 16-годишње кћери Цоцо.

Отворена веза

У разговору је Арqуетте отворено причао и како су у то време он и Цоx били све мање интимни, што је на крају и довело до распада брака. Након развода је то, такође у интервјуу са Стерном, објаснио речима: "Нисмо имали односе, прошло је отприлике четири месеца или више. Она се једноставно није желела зближити на тај начин. Знала је да ме тиме разје****, а уз то ми је и поручила да 'радим што год мислим да морам'. У суштини је рекла да сам слободан виђати се с другима".

Бивши супружници у то су време брак окончали и заједничком изјавом за јавност.

"Сложили смо се да се привремено раздвојимо и то већ траје неко време. Задовољни смо границама које смо једно другом поставили током раздобља раздвајања и надамо се да ће нам наши пријатељи, обитељ, обожаватељи и медији такође показати поштовање, достојанство, разумевање и љубав у овом времену", објавили су Цоx и Арqуетте.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas