Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Бизарни начини на које су Мерилин Монро и Марлен Дитрих "оперисале" своја лица

Холивуд је једноставно такав и тамо ништа није необично, од начина улепшавања до начина живота. Некада су славне холивудске глумице користиле бруталне методе како би промениле нешто на свом лицу, а данас се то може постићи шминком.

1616604390_pjimage.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / култур_но / марилyнмонрое
Oglas

Данас је у Холивуду, пластична хирургија сасвим уобичајена ствар, међутим у златно доба Холивуда, познате личности нису биле толико под лупом као што су данас. Али једно је сигурно, имале су веома чудне начине улепшавања и преобликовања лица.

Мерилин Монро и Марлен Дитрих су имале најчудније идеје како да промене свој изглед.

Прочитајте још: Побегао је из логора, два пута је био хапшен, а новац је зарађивао продавајући новине: Ове детаље из живота Власте Велисављевића нисте знали

Мерилин Монро

Мерилин је била посебна по много чему, па и када је лепота у питању. 

Константно је шокирала Холивуд. Тако је било и са електролизом, трајним уклањањем длачица, коју је урадила како би уклонила део косе са врха чела и тако променила облик лица. 

Али то није једино што је урадила на свом лицу.

Прочитајте још: Аутомобилом се закуцала у заштитни зид: Млада певачица преминула након тешке саобраћајне несреће

Међутим, друга промена је била тешка за утврђивање. Постоје сумње да је Мерилин радила и ринопластику, тшо није тако видљиво, али рендгенски снимак њене лобање је показао да је нека хируршка интервенција рађена на хрскавици њеног носа. 

Марлен Дитрих

Друга холивудска дива, Марлен Дитрих је отишла корак даље када је улепшавање у питању.

Она је била позната по својим јагодицама које су биле тако оштре да су могле да секу стакло, тако бар кажу. Али, гласине говоре да нису део њене структуре костију од рођења.

Прочитајте још: Син Мајкла Џексона открио најкориснији савет који је добио од оца (ФОТО)

Према причама, немачко-америчка лепотица је уклонила кутњаке како би истакла шупљине својих образа. 

Поред њене денталне тактике, она је такође била обожаватељ методе Кројдон Фејслифт-а, користец́и како хируршке фластере у боји коже, тако и стратешки увијену косу која је имала за циљ да повуче кожу лица, пре свега чела, на горе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas