Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Бизарни случај у Великој Британији: Тужио родитеље у 41. години јер не желе заувек да га издржавају

Необичан случај у Великој Британији

1615390232_Depositphotos_35621471_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Иако има диплому оксфордског Универзитета и не ради од 2011. године, 41-годишњи Фајз Сидикви, тужио је своје родитеље јер не желе да га доживотно издржавају.

Прочитајте још: Косио траву иза куће па угледао ЈЕЗИВ призор: У помоћ позвао шесторо људи да НЕМАН извуку из рупе (ВИДЕО)

Наиме, он је себе описао као рањиво одрасло дете које има здравствене проблеме и тврди да родитељи тиме што не желе да га издржавају, крше његова људска права. Упркос чињеници да живи у стану својих родитеља који вреди 1.14 милиона долара у лондонском Хајд Парку и плаћају рачуне, родитељи су му након свађе рекли да ће му укинути џепарац од 550 долара недељно због свађе коју су имали.

Њихова одлуча му се нимало није допала, па је одлучио да правду потражи на суду, али његов захтев је одбијен. Одлучио је да поднесе тужбу апелационом суду и жељно се ишчекује пресуда, јер уколико се досуди у његову корист, може да престави преседан за све остале родитеље.

- Његови родитељи, који већ дуго пате, имају свој поглед на то што је прикладно за њиховог тешког, захтевног и истрајног сина", рекао је адвокат родитеља за британске медије.

Прочитајте још: Прву руску владарку која је примила хришћанство, историја памти по СУРОВОСТИ: Да би осветила мужа спалила је пола града!

Ипак, ово није први случај да је Фајз тражио правду на суду. Он је пре неколико година тужио и Оксфордски Универзитет, да му нису пружили адекватно образовање.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas