· · Коментари: 1
НЛО

Шесторо људи је ступило у контакт са ВАНЗЕМАЉЦИМА, а ДВОЈЕ је посетило њихов васионски брод!

Био је осмишљен и посебан систем тестирања да би се раздвојили добијени извештаји од могућих халуцинација или сличних патолошких психолошких стања учесница експеримента.

Depositphotos_9113414_s-2019.jpg
Фото: Депозит фото

У бившем Совјетском савезу, у једном од тајних пројеката Министарства одбране радило се на стварању „надчовека“ са паранормалним способностима. Група научника који су радили у оквиру овог пројекта успела је да ступи у контакт са једном ванземаљском цивилизацијом. Руководилац пројекта, генерал-мајор Алексеј Савин је на конференцији за новинаре одржаној у Москви изнео неке од појединости у вези са овим случајем.

Прочитајте још: Језеро СМРТИ пореде са Бермудским троуглом, јер у њему мистериозна сила ГУТА бродове и људе

По писању „Правде“, Савин је новинарима испричао како је крајем осамдесетих година прошлог века покренут програм с циљем да се најпре открије шта се тачно дешава у људском мозгу код појаве такозваних „парапсихолошких“ феномена, а да се онда ти налази употребе за стварање „надчовека“ који ће поседовати и примењивати „надприродне“ моћи. На челу научног тима налазила се Наталија Бехтерева, чланица Академије наука СССР-а.

Научници хтели да открију како створе човека са натприродним моћима

Како је Савин објаснио, оне су желеле да успоставе контакт са представницима неке ванземаљске цивилизације и у томе су и успеле. Том приликом је развијена специјална техника која је омогућила „подешавање“ људског мозга и успостављање контакта са ванземаљцима. „Све што је било потребно јесте да се подеси енергетски оквир мозга на одређену фреквенцију, баш као код радио-пријемника“, објаснио је Савин. При том нису коришћени ни хипноза, ни дроге, ни нека слична средства. Био је осмишљен и посебан систем тестирања да би се раздвојили добијени извештаји од могућих халуцинација или сличних патолошких психолошких стања учесница експеримента.

Подешавали људски мозак на одређену фреквенцију као код радио-пријемника

Резултати су били заиста импресивни: шест чланица групе је добило могућност физичког контакта са припадницима ванземаљске цивилизације, а две су чак имале прилику да посете њихов васионски брод!

По речима Алексеја Савина, људска бића су за њих као мала деца. „Наша цивилизација је у односу на њих премлада и премало развијена да би они могли да буду заинтересовани да ступе у дијалог са нама. Ипак, с обзиром да смо део универзума, могли бисмо да нанесемо штету, како себи тако и другим цивилизацијама, неким својим непромишљеним поступцима и због тога они мотре на нас.“

Овај програм комуникације са ванземаљском интелигенцијом одвијао се неколико година, све до 1993, када је из полтичких разлога прекинут (?). Савин је успео да сачува само мали део докумената, док се већина њих, укључујући и фотографије, налази у архивама Министарства одбране.

Пројекат прекинут из политичких разлога?

Пол Хелијер, бивши канадски министар одбране и политичар који је провео 23 године у канадском парламенту, на трибини посвећеној питању постојања НЛО-а и ванземаљских облика живота, одржаној у Вашингтону 13. маја 2010. године, изнео је шокантну тврдњу да нашу планету већ најмање хиљаду година посећују ванземаљци који долазе из галаксија Зета Ретицули, Плејаде, Орион, Андромеда и Алтаир са различитим намерама и да владе и војске више земаља сарађују са њима. „Они који кажу да су ванземаљци одавно присутни на Земљи су у праву, а бар два бића са друге планете тренутно раде за америчку владу“, рекао је Хелијер.

Два бића са друге планете раде за америчку владу

Дубоко уверен да је питање признавања постојања ванземаљских облика живота најважније питање данашњег времена и сматрајући да људи имају право да знају истину, бивши канадски министар одбране је нагласио да је заташкавање истине о ванземаљцима и њиховом присуству на Земљи део завере коју су сковала тајна друштва и светски лидери, и прецизирао:

„У заверу су умешани Савет за међународне односе, група Билдерберг, Трилатерална комисија, породица Рокфелер, нафтни и банкарски картели, различите обавештајне службе и одабрани чланови војних хунти. Они контролишу свет и покушавају да направе светску владу.“

Прочитајте још: Имао је ужарену главу и летео је изнад града: Научник описао необичну појаву са којом се сусрео очи у очи

Ову трибину у Вашингтону организовала су шесторица бивших америчких конгресмена с циљем да ураде оно што Конгрес САД није урадио за претходних 45 година... И од тада се ништа више није чуло о овим пројектима... Завера или, нешто друго - просудите сами.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.