· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Ближи се РАСПЛЕТ: Скандали, МРАЧНЕ ТАЈНЕ моћних људи, падаће ауторитети! Шта је истина, а шта ЛАЖ?

Сачувајте хладну главу и нерве, јер ће е seмоције бити на врхунцу и многи ће реаговати импулсивно после чега ће се натенане кајати.

1597831422_pexels-photo-1319795.jpeg
Фото: Пексел

Налазимо се у уводној фази ретроградног Марса, која је започела 25. јула уласком Марса у "сенку". Сенка је зона ретроградног кретања и биће огромна позорница за дешавања у наредних шест месеци.

Прочитајте још: У НОВЕМБРУ све ће изгледати као РУЖАН САН, границе ће почети да се отварају, а шта нас чека од НОВЕ ГОДИНЕ?!

Обратите пажњу на оно што се сада догађа, било да је то нека стара "тема" или нешто сасвим ново. У овој фази биће то само назнака, а све ће се активирати поново још два пута, у фази заплета и расплета. Важно је да сада сачувате хладну главу и нерве, јер оно што креће сада имаће епилог тек крајем године.

Утицај планета је сада најјачи, то је знак да се стари систем руши и рађа нови.

Спољне планете (Јупитер, Сатурн, Нептун, Плутон и Уран), које се ионако споро крећу, сада су ретроградне, што значи да су ближе Земљи, тако да се њихов утицај осећа јаче. У току је деконструкција старог система и рађање новог (Плутон у Јарцу).

Јесен ће донети прегршт вести које ће све оставити у шоку Фото: Пексел

Изградњи новог претходи комплетно рушење старог. То није леп и пријатан призор, али је неминован. Све је турбулентно, гласно и убрзано. Више утицаја се објединило у исту тачку.

Ближи се расплет, све ће испливати на површину...

Ближи се расплет. Коњункција Јупитера и Плутона учинила је корупцију очигледном (Јупитер - истина и правда, Плутон - строго чуване тајне). Све је испливало на површину. Мрачне тајне богатих и моћних људи, њихови финансијски и сексуални скандали.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Шта је истина, а шта лаж. Ауторитети се руше, поредак је у колапсу. Све оно што је представљало структуру и темељ нашега живота, за шта смо се чврсто држали, сада се ресетује. Налазимо се у завршници, и то је велики шок за нашу свест. Људи се масовно буде и схватају да постоји нешто више од материјалне и опипљиве реалности.

Биће немира Фото: Депозит
Налазимо се у завршници ито је шок за људе.


Током августа Марс образује квадратуру са Јупитером, Плутоном и Сатурном. Од средине месеца Уран има активну улогу и биће динамично.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Марс је образовао коњункцију са патуљастом планетом Еридом. Често се дешава да се са "главним" астролошким утицајем умрежи деловање астероида и патуљастих планета, и "обоји" целу слику.

Појавила се и Ерида, богиња раздора, али и буђења! Дакле, импулсивна реакције масе...

Ерида је богиња раздора, али и носи у себи принцип буђења, што потенцијално може да доведе до социјалних и грађанских немира. Марс обогаћен овим утицајем може деловати импулсивно, непромишљено, али може и храбро преузети вођство, што је увек препоручљива опција.

Шокантна истина
Шокантна истина и изненађујуће чињенице изаћи ће на видело, а уследиће схитрена реакција. Укратко, Белорусија.  Следе наредна изненађења и буђење, шок, разоткривање, ослобађање, изненађења, екстремне непогоде.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Овај период је спона оног што се дешавало почетком године и онога што следи...

Вратимо се Урану. Зашто је баш сада његов утицај наглашен, иако није укључен у главну констелацију? Зато што овај период представља спону између онога што се дешавало на почетку 2020. и шта ће бити "после". Наиме, 24. јануара млад Месец је био у Водолији (њиме је владао Уран), одмах након зимске сезоне еклипси, дуго очекиване коњункције Сатурна и Плутона и директног кретања Урана. То је био почетак једне фазе која је заокружена пуним Месецом у Водолији 3. августа.

Следи шок! Фото: Пиксабеј
Предстоје нам и шокови у економији!

Кућа у личном хороскопу у којој се налази знак Водолије је битна, јер су се у њој покренуле нове ствари, иако у овом моменту то не видимо. Оне ће почети да добијају свој облик када у децембру Сатурн и Јупитер уђу у знак Водолије и када почетком године Уран крене директно.

Прочитајте још: Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

Треба подсетити да се Уран налази у Бику, који влада природном другом кућом финансија, тако да може доћи до шокова и изненађења у економији, банкарству, валутама. Новац је енергија, а каквој хистеричној енергији се налазимо, најбоље описује скок цене злата.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.