Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Бојан Маровић сурово о естради и колегама: Лажна слика стварности

Певач, током своје дугогодишње каријере, важи за скромног и одмереног момка на естради

1599205659_zeljko_vasic1_24122014_003.jpg
Oglas

Бројне награде, велики хитови, финансијски успеси, нису успели да промене карактер и схватање о животу овог уметника. Бојан се осврнуо на лажну слику стварности на естради и у изјави за медије поручуо:


- Васпитан сам потпуно супротно од онога што естрада јесте. Неко то назива Схоw-бизз, ја искрено то никада нисам разумео, нити сам желео бити то. Ако скупљате пријатеље,  скупљате их ви , то је интима и нешто што јесте у бити. Не желим да именујем неке људе, али био сам позван на њихове прославе и нисам се појавио, јер нисам њихов пријатељ и не желим да икоме будем етикета. Хвалити се богатством, показује колико сте сиромашни. Хвалити се моћним моментима, говори о слабости и рањивости – то је одраз личности. Све што ја имам,  никада то не бих показивао, да бих показао ко сам и шта сам. Мој рад и моја позиција међу људима, треба да буду моја лична карта. 

Прочитајет још: Због чега је Бојан Маровић КОНАЧНО НА СЛОБОДИ? (ФОТО)

Не можете живети у десет станова, нити бити на три места на свету. То што видите милионске прегледе и инстаграм фотошопиране људе, схватите, то је слика колико его може да вас украде од скромности и стварности. Его је моћна играчка, од које сви на крају пођеднако страдају . 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Још дан одмора, па у нове победе! Пољубац за све Вас! ПР

А пост схаред бy Бојан Маровиц Оффициал (@бојанмаровицоффициал) он

Ако имате милионске прегледе, а песма није хит или није добра, онда узалуд. Имате стотине хиљада пратилаца, а на улици нико вас не подржава, не поздрави или не дође на концерт- управо то је огледало и тај его који вас је украо од стварности ко сте заиста”.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas