· · Коментари: 0
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Бојани је испало 1.000 динара, узео их је човек и НИЈЕ ХТЕО да јој ВРАТИ: Оно што се ДЕСИЛО после, постало је ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ

Оно што је на поду, припада оном ко то пронађе - био је први коментар

1595515009_pexels-photo-3962283.jpeg
Фото: Пеxелс

Причу је поделила девојка по имену Бојана. Наиме, она је у подужем статусу описала једну од оних ситуација за које увек кажемо да је "као на филму". Међутим, права истина о случају, крије се тек на крају текста, због чега су многи који су имали прилике да прочитају њено искуство, остали без речи.

Прочитајте још: ПАЗИТЕ ШТА БИ УСКОРО МОГЛО ДА ЗАМЕНИ БАТЕРИЈЕ: Можда вам се чини мало ГАДЉИВО, али било би револуционарно

Бојана је написала да је била у маркету у брзинском шопингу, где је узела два млека и тоалет папир. Док је чекала у реду на каси и стављала ствари на траку испало јој је 1.000 дин. Мало старији господин који је био испред ње завршио је плаћање и паковање својих ствари у кесе па сагнуо се по њену новчаницу. Девојка се захвалила и испружила руку да јој је дода, али одговор који је уследио гласио је: "Оно што је на поду, припада ономе ко то пронађе!" Затим се окренуо, узео своје ствари и изашао.

Прочитајте још: Можете ли да верујете?! Бака (52) постала интернет сензација због ТОРТЕ коју је направила (ВИДЕО)

Узела је оно што јој припада
Код куће је распаковала ствари из кеса и извадила на сто: 1 млеко, зелене маслине, 2 саламе, посни сир и три јогурта, 4 кајзерице, тестенину, паштету, маслиново уље,мајонез, банане, пакет кобасица, боксерице, маслац, 2 шећера и 4 пива! - Никад у историји посета продавницама нисам добила толико пуно за толико мало.- На крају ми је било драго због тих украдених 1000 дин! - било је оно што је помислила.

Како су јој новчаник и картице остали у ауту и како није имала чиме да плати рачун, оставила је ствари и потрчала за њим на паркинг. Тип се окренуо, видео ју је али је само презирно гледао кроз њу као да је нема. Дошао је до аута, оставио своје две кесе на асфалт да извади кључ и отвори гепек, а она је за то време ноншашалатно дошла до њега, узела његове кесе и рекла му: "оно што је на поду, припада ономе ко то пронађе!".

Прочитајте још: Мајке су нам говориле ИСПЛАЗИ СЕ ДА ВИДИМ, а да ли знате шта заправо значи израз НЕМАТИ ДЛАКУ НА ЈЕЗИКУ?

- Наравно да то није истина, ово је само део иницијативе "како подстаћи људе да више читају". Читање буди машту, шири хоризонте, омогућава да путујемо на друга места учествујући у разним пустоловинама док седимо у својој фотељи и наравно, проширујемо вокабулар чиме директно на виши ниво дижемо могућност комуникације с другима. Укратко, постајемо елоквентнији - поручила је Бојана на крају.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.