Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Болна исповест познате певачице: Лејди Гага проговорила о силовању ... "Оставио ме је трудну на углу...." (ВИДЕО)

Певачица први пут пред камерама је проговорила о паклу који је проживела са 19 година

1621669938_gaga.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Опрах схоw
Oglas

Лејди Гага, одлучила је да у документарном филму код Опре Винфри, отвори душу и исприча све о немилом догађају који јој се догодио са 19 година. Певачица се кроз сузе присетила тренутка, када је почео пакао са музичким продуцентом: 

Прочитајте још: Хуррицане наступају вечерас у финалу Еуросонга! Девојке спремне да престижно такмичење доведу у Србију (ВИДЕО)

- Имала сам 19 година и радила сам у том послу, а продуцент ми је рекао: "Скидај ођећу". Ја сам рекла не. Онда сам само отишла, а он ми је рекао да ће спалити сву моју музику и није се зауставио. Није престао да ме запиткује. Само сам се заледила, сада се ни не сећам свега - рекла је Гага и додала да је трудну оставио на углу.

Иако није хтела да именује продуцента, Лејди Гага каже да је због читаве ситуације, била јако психички лоше, као и да је у једном моменту доживела нервни слом:

- Прво сам била сломљена, после тога сам отупела, а онда сам недељама била болесна. Схватила сам да је то иста врста боли коју сам осећала кад ме особа која ме силовала оставила трудну на углу испред куће мојих родитеља јер сам повраћала и осећала мучнину. То се догађало јер сам била злостављана и јер сам меецима била затворена у студију - рекла је певачица.

Прочитајте још: "Проћи ћеш ме ти..." Милица Тодоровић објавила део текста и спота нове песме, ЕМОЦИЈА као никада до сада (ФОТО)

-Седам година никоме нисам причала о томе. Нисам знала како да престанем да кривим себе. Све ме је то потпуно променило - закључила је Лејди Гага.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas