· · Коментари: 0
ТУГА

Болно упозорење мајке којој је син преминуо у четвртој години: "Избаците ово одмах из куће, због ње је мој син мртав"

Лекари су се сатима трудили да установе шта је овом четворогодишњаку запало у грло, а онда су добили снимак који их је оставио без текста

1614361588_woman-1006100_640.jpg
Фото: Пиxабаy

Сломљена мајка, упозорила је друге родитеље да обрате пажњу, посебно они чија деца иду на онлајн настува и да буду опрезни, јер је њен син преминуо због обичне игле.

Прочитајте још: Исповест која је шокирала Тик-Ток: Девојка открила да јој је старија сестра заправо мајка (ВИДЕО)

Ајла Рутхерфорд из Америке, сломљена је од туге због губитка сина, а све се догодило пре месец дана док се туширала. Она је у туш кабини зачула вриштање осталих чланова породица. Излетела је из купатила, како би потражила свог супруга, није могла ни да претпостави шта се заправо догодило. Супруг је покушавао да спасе малишана који је почео да се гуши, помоћу Хајмлиховог захвата, али је нажалост изгубио свест и почео да плави.

 

Хитно су га одвели у болницу, а лекари су схватили да се дете није гушило, већ да је удахнуо иглу, која је пробила лево плућно крило, због чега није могао да дише.  Након недељу дана на интензивној нези и низу тестова који су показали да је наступила мождана смрт, дечак је трагично преминуо на рукама својих родитеља.

Ова сломљена жена сада упозорава друге родитеље да баце или сакрију све игле које имају у своме дому како би спречили да њихова деца доживе исту судбину.

Прочитајте још: Не праштају нељубазност: Продавци одговорили како се СВЕТЕ непријатним муштеријама

- Сви их користе и потребно је само да их дете пронађе, стави у уста, удахне и пробуши плућа. Ако имате игле у кући, избаците их или ставите на место до ког ваше дете неће моћи да дође. Није вредно дететовог живота или боли. Не желим да ико мора да пролазити оно што смо ми морали - апеловала је Алаја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.