· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНД

БРЕСКВИЦА ОБУЧЕНА У ДАЛМАТИНЦА: После раскида изгледа никад заносније, а ова одевна комбинација ће вас ОДУШЕВИТИ (ФОТО)

Промена је оно што је описује, а овакав стајлинг вас неће оставити равнодушнима.

1612701708_Breskvica.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / брррресквица

Певачица Анђела Игњатовић, познатија као Бресквица, каријеру је започела са својим тадашњим дечком Михајлом Веруовићем Војажом. Иако их је јавност заволела као пар и с нестрпљењем чекала нове заједничке хитове, њих двоје су ставили тачку на везу.

После бурног раскида овог младог пара, многи фанови нису могли да верују шта се десило, али по свему судећи, Бресквица је одлучно наставила даље.

Прочитајте још: Наташа Беквалац у шетњи са ћеркицом Катјом (ФОТО)

Њена трансформација, после турбулентног периода, је невероватна. Почевши од промене боје косе, па до увек несвакидашњих одевних комбинација, популарна певачица, слободно можемо рећи да диктира модне трендове млађим генерацијама.

Промене боје косе својствене су женама после преломних догађаја у њиховим животима. Да ли је раскид са Војажем утицао на то или је до овакве целокупне промене стила дошло из пословних разлога, остаје да време покаже.

Оно што је евидентно јесте да Бресквица изгледа изузетно заносно и заводљиво, што показују и објаве на њеном Инстаграм профилу, које радо дели са фановима.

Прочитајте још: ПРОЛЕЋЕ ЈЕ У ЗНАКУ ПЛЕТЕНИЦА: Фризура која ће вас вратити у МЛАДАЛАЧКЕ дане је поново у ТРЕНДУ (ФОТО)

Овога пута пратиоце је обрадовала фотографијом на којој носи дуги капут у принту "далматинца". На ватрено црвену косу, овакав принт се одлично уклопио. А фанови су одушевљени, што показују и бројни коментари.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.