· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Бритни Спирс поново шокира на Инстаграму: Да ли треба да постане независна? (ФОТО)

Бритни Спирс у сред борбе за поново осамостаљење објављује чудне постове.

1625812925_Britani-Spirs.PNG
Фото: Instagram/ screenshot britneyspears

Да ли је Бритни Спирс самостална и независна ако може да објављује да друштвеним мрежама шта хоће? Ово се питају њени пратиоци на Инстаграму у сред њене битке да поново поврати самосталност.

Прочитајте још: Синди Крафорд (55) гола у белом пешкиру: Оперисане жене могу само да јој завиде (ВИДЕО)

Чудни постови у време правне борбе са оцем

Британи Спирс је поново започела борбу за старатељство над самом собом и цео свет прати шта се дешава. Наиме, већ 13 година њен отац управља њеним животом и имовином, а она сматра да заслужује нову процену и - слободу.

Милиони пратилаца
Бритни има више од 31 милиона пратилаца, што је чини једном од најпопуаларнијих људи на планети.

Отац је добио право да брине о њој јер је проглашена неурачунљивом после употребе наркотика и алкохола, као и многих ексцеса које је изазвала.Бритни Спирс је на суду затражила ревизију свог случаја тврдећи да је 12 година живела у заточеништву.

Међутим, постови које је у сред борбе за своја права објавила доводе у питање њено понашање, као и начин размишљања.

Бритни се сликала гола у купатилу

Наиме, Британи је објавила слику из купатила, пре уласка у пуну каду на којој је комплетно гола. Истина, направила је селфи с леђа, коса јој је подигнута и на себи има само сребрни ланчић.

Прочитајте још: ЛАГАЛА: Меган Маркл је као мала била ОПСЕДНУТА краљевском породицом! (ФОТО)

Више од два милиона пратилаца лајковало је слику, а неки су објавили и коментаре у стилу "Britney's back." и "Free Britney".

Људи сумњају да је то Бритни на слици

Међутим, занимљиво је да су многи посумњали да је на слици Бритни Спирс. Неки од коментара су: "Да ли си ово стварно ти" и "Да ли објављујеш туђе слике?"

Зашто људи сумњају да је на слици певачица хита "Toxic"? Зато што недостају њене тетоваже.

Прочитајте још: Беба Бриџет Џоунс: Рене Зелвегер коначно са малишаном (ФОТО)

Поп икона је 1. јула објавила видео у којем игра у штиклама, панталоницама и краткој мајици најављујући нови пројекат. На слици се види да на врату има тетоважу. Чак је и на писала да је то њена омиљена тетоважа.

Бритни Спирс објавила пост са увредом

Љута Бритни Спирс је онда објавила нови пост са погрдном поруком у смислу "можете да ме пољубите..." Она је у посту објавила да је су то њена гола леђа, али је "едитовала" (обрисала) тетоважу код врата да би видела како изгледа без ње.

Прочитајте још: Како се хороскопски знаци ПАКУЈУ и шта носе на ПУТ: Док Бик вади гомилу хране, Лава ће сви приметити на плажи - ево и зашто!

Бритни Спирс ни мало не помаже себи оваквим објавама, јер ју је мајка Лин Спирс подржала да сама донесе одлуку ко ће бити њен адвокат и настави борбу. На суду ће разматрати њено понашање и кроз објаве на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: Шерон Стоун (63) у жутом бикинију: Овај модел стоји дамама свих година (ФОТО)

Лери Рудолф, дугогодишњи менаџер Бритни Спирс је објавио да ће направити паузу и неће се обраћати медијима док се читав процес око суђења не заврши.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.