Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Бритни Спирс шаље шифроване поруке преко друштвене игре? (ФОТО)

Поп певачица забринула фанове објавама

1613573747_britni-1.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ бритнеyспеарс
Oglas

Бритни Спирс, последњих дана главна је тема светских медија због документарног филма о певачицином животу који је снимљен по налогу њеног оца.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон сломљена: Краљица јој забранила да има четврто дете, а разлог је БАНАЛАН!

У филму су откривене многе ствари због којих је певачица данас у таквој ситуацији у каквој јесте. Ипак, њене фанове на Инстаграму, забринула је слика игре "Скрембл", јер сумњају да им је послала шифровану поруку путем ње. Почела су нагађања и сумњају да на тај начин жели да привуче пажњу јавности, како би јој помогли. 


- Можете ли да пронађете реч која заправо није реч - написала је Бритни у опису, што је веома узнемирило њене фанове. Међу речима пронађеним на табли били су и пораст, грех, крађа, бор, вео и оштрица, али било је и доста измишљених речи као што је рекла Бритни.

Прочитајте још: Савети за успех у ХОЛИВУДУ: Ово морате да урадите да бисте били познати!

- Нека неко ово дешифрује. Сигуран сам да тамо постоји тајни код - само је један од коментара који су уследили. Иако су њени фанови забринути, Бритни се поводом ове ситуације није оглашавала.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas