Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
интересантан

БРОЈ ПИСАМА којa добијa краљица Елизабета је невероватан: А један срећник добио је и одговор

Краљица Елизабета је на престолу Уједињеног краљевиства од фебруара 1952, краљица је која најдуже влада неком монархијом.

1612169908_Depositphotos_75357257_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Има обожаваоце шитом света. То значи да јој стиже невероватан број писама.

Прочитајте још: Краљица тражи радника: Плата је више него примамљива, а једини услов је да користите Инстаграм

Краљица годишње добије преко 70.000 писама, око 200 до 300 писма дневно. Звучи поприлично невероватно.

Вероватно сте помислили да и нема баш времена за читање свих тих писама. Међутим, према сајту краљевске породице до краљице ова писма заиста и долазе. А понекад чак и одговори на неколико писама.

Један део њене јутарње рутине је и одговарање на писма.

За писма користи зелено мастило.

Давид Ваз је један од ретких срећника који је добио писмо од краљице. Према писању Дејли Мирора Ваз је писао Њеном Величанству да јој честита дијамантски јубилеј још 2012. гопдине. Заједно са својим писмом, Ваз је краљици послао 50 фунти како би могла да прослави уз своју омиљену шољу чаја.

Пошто је краљица Елизабета било дубоко дирнута његовим писмом, послала му је писмо у коме се захвалила и вратила тих 50 фунти, јер не сме да прима новчане поклоне, али је ценила гест.

Прочитајте још: ЕМА уређује ПРОФИЛ Елизабете Друге: Плата јој је 65.000 ЕВРА, а знате ли ШТА СВЕ СПАДА У ЊЕНА ЗАДУЖЕЊА?

На сајту краљвеске породице наведена је адреса, чак је и детаљно описано како написати формално писмо започињући га са „Госпођо“ и потписујући се са „Имам част да будем, госпођо, понизни и послушни слуга Вашег Величанства“.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas