· · Коментари: 0
ШОК

ГОВОР младине маме оставио је госте без текста, а младожења ју је ИЗБАЦИО СА ВЕНЧАЊА

Мајке понекада умеју да буду јако сурове

1597395148_Depositphotos_11168998_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос

Иако венчање за сваки пар представља најлепши дан у животу, ова млада не може да се сложи са том констатацијом.

Прочитајте још: Граде се СТАНОВИ за породице са децом на Новом Београду - ЕВО О ЧЕМУ СЕ РАДИ (ФОТО)

Прочитајте још: ХАОС НА ВЕНЧАЊУ! "Правићеш се да ме не познајеш?!" Трудна жена упала на свадбу и направила СКАНДАЛ (ВИДЕО)

Фото: деспосит

Никада није била у најбољим односима са својом породицом, али је ипак одлучила да својој мајци дозволи да одржи говор на њеном венчању, јер је сматрала да неће бити никаквих већих проблема, зато што је здравицу већ држала на венчању њених сестара. Касније је сазнала да је њена сестра била упозната са говором, али да није желела да спречи било шта. Мама је говор започела низом шала, а онда су кренуле да се ређају увреде, од којих је читава сала занемела.

- Срећна сам што је нашла неког коме није битан изглед, јер не знамо како би себи приуштила пластичне операције - започела је говор мајка, а онда наставила:

Прочитајте још: Отац ПЉУНЕ МЛАДУ у лице и груди, а она оде, не окреће се, иначе се ПРЕТВАРА У КАМЕН Ово су најбизарнији обичаји на венчањима

- Надам се да ће младожења бити срећан у смрдљивом стану, јер моја ћерка никада неће моћи да приушти себи бољи. Добро је што може да се бори са њеним великим здравственим проблемима, а могу и да се кладим да му то није рекла, да јој је болест дијагностикована пре него што су почели да се забављају. 

Кап која је прелила чашу је изјава, да је њена ћерка "оштећена роба", јер је доживела инцидент током тинејџерских дана, младожења је тада устао  и јој отео микрофон, а бенду је наредио да почне да свира

Њени и мужевљеви пријатељи, буквално су је заштитили од свега, а касније је сазнала и да јој је мајка замољена да напусти славље: Нисам се чула од венчања са мојом мајком. Она тврди да сам ја њу понизила, док ме је моја породица убеђивала да сам требала бити припремљена на тако нешто. Тврде да нисам била у праву што сам дозволила да мајку избаце са венчања. Сада се осећам као да сам требала да очекујем тако нешто и све то да прихватим као шалу, али са друге стране, да је отац мог мужа држао такав говор, ја бих поступила исто. 

Прочитајте још: Свака ЖЕНА сања о ИДЕАЛНОЈ ВЕНЧАНИЦИ за најважнији дан у животу: Ових 5 САВЕТА показују како изабрати праву

Људи на друштвеним мрежама подржали су њен став, јер сматрају да речи њене мајке нису биле шала, већ озбиљне увреде и лични напади на њу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.