Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЗАНИМЉИВО

Бруталан хороскоп из 1979. изазвао хаос на друштвеним мрежама: Рибе су одбојне, Јарчеви кукавице

Ако волите да читате хороскоп, након овог тумачења бићете помало збуњени

1594114374_horoskop.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Хороскоп из 1979. године који је окачила једна девојка са Твитера, постао је јако брзо виралан, а за веома кратко време прикупио је преко 540 хиљада лајкова и подељен је преко 250 хиљада пута.

Прочитајте још:  СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

Погледајт како је хороскоп из 1979. описао знакове:  

Водолија: Имате веома интуитиван ум и врло сте прогресивни. Често лажете. Стално правите исте грешке јер сте глупи. Сви око вас мисле да сте будала.

Рибе: Поприлично сте маштовити и често мислите да вас прати ФБИ или ЦИА агент. Немате утицај над пријатељима, а људи вас мрзе јер се хвалите својом моћи. Недостаје вам самопоуздање и веома сте одбојни.

 

Ован: Ви сте пионир у свему, то је особа која је прва у свему, а ви мислите да су људи око вас будале. Имате мало стрпљења, лош темперамент и не прихватате савете. Ви сте кретен.

Бик: Ви сте практични и упорни. Веома сте фокусирани на предан и напоран рад. Већина људи мисли да сте тврдоглави и глупи.

Близанци: Интелигентни сте и људи вас воле зато што сте бисексуални. Увек очекујете превише и дајете премало. То значи да сте шкрто копиле.

Рак: Врло сте емпатични и разумете друге људе и њихове проблеме, због чега сте и наивни. Стално одлажете ствари и зато ћете бити социјални проблем. Свако ко је у затвору је Рак.

Фото: Пеxелс

Лав: Мислите да сте природни вођа, док други само мисле да сте идиот. Већина лавова су насилници. Знате и не можете да прихватите искрену критику. Ваша арогантност је одвратна. Лавови су лопови који већину свог времена проводе гледајући једни друге и љубећи се у огледало.

Девица: Ви сте особа која воли логику, а не неред. Немате емоције и често заспите током секса. Девице су добри возачи аутобуса и макрои.

Вага: Веома сте креативан и уметнички сте тип, али имате проблема са реалношћу. Ваша избирљивост је досадна људима у вешем окружењу. Ако сте мушкарац, онда сте ништа.

Шкорпија: Ви сте најгори од свих знакова. Грозни сте на послу и не може вам се веровати. У послу напредујете само због недостатка етике. Ви сте савршени гад, а већина Шкорпија је убица.

Прочитајте још: Отац Тадеј предвидео УЖАС: У Црној Гори избиће грађански рат, подићи ће се и Албанци, а Срби ће ИМАТИ ВЕЛИКУ УЛОГУ

Стрелац: Оптимистични сте и ентузијастични, али ослањате се само на срећу јер немате талента. Већина Стрелчева су алкохоличари. Ниси вредан ниједног дана.

Јарац: Конзервативни сте и плашите се да ризикујете. Ви сте заправо кукавица. Никада није постојао Јарац који је био значајан.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas