Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
коса

Брза фризура: Уз неколико потеза правимо савршену пунђу (ВИДЕО)

Неуредне пунђе одлична је свакодневна фризура.

1629618927_5be9584e8bcf51bd06b5242181e89f27b9712568.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Пунђе склањају косу с наших лица на елегантан, али ноншалантан начин, а могу се употпунити траком за главу или украсном врпцом или остати лежерни с неколико праменова који падају око лица. Но, оно што нас мучи је то што та пунђа често не испадне тако лежерно скупљена и то баш онда када нам је то потребно.

Често нам горњи чворови пола времена неуредно стрше, или пак превише стегнемо косу па изгледа пуно маснија него што заправо јест, чак иако смо је тек опрали. Или је пунђа толико сићушна и шиљаста да не изгледа лепо. Па ипак, то нас не спречава да свако поподне вежемо своју косу у чвор.

Прочитајте још: Модни комад идеалан за ПРЕЛАЗНИ ПЕРИОД: Шарени КИМОНО који ћете обожавати (ФОТО)

Срећом, на ТикТоку је постала вирална нова техника која ће нам помаже да направимо савршену пунђу у само неколико корака.

@qуинтyмирјам

Антwоорден аан @маибоу_ МЕССY БУН ТУТОРИАЛ! | слоw еноугх ноw? | #хаирток #мессyбунтуториал

♬ Беггин' - Мåнескин

Qуинтy Мирјам де Вриес, која на платформи има више од 44 милиона лајкова, показује како је једноставан покрет зглоба све што је потребно да бисте дошли до савршене пунђе.

Прво, Qуинтy скупља косу у високи реп, али уместо да је повуче до краја, само је провлачи до пола кроз гумицу пре него што увије траку и пребаци косу преко руке.

Цео поступак траје мање од 10 секунди. Оно што вам треба је растегљива гумица за косу како би омогућила прави “замах” зглоба. Након што савладате потез, све што требате да урадите је да га довршите тако што ћете угурати све лабаве крајеве, а потом извући све делове напред, ако желите да пунђа изгледа опуштено и необавезно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas