Oglas
Oglas
· · Коментари: 2
ОТВОРЕНО

Бранислав Лечић се огласио након нових шокантних оптужби за силовање: Ево шта је глумац рекао о тврдњама

Бранислав Лечић се огласио након нових оптужби за силовање

1622179091_lecic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Глумица Мерима Исаковић која је почетком априла оптужила колегу Бранислава Лечића да ју је сексуално напаствовао пре 43 године, поново је истакла да су јој се након интервјуа јавиле девојке, које су јој испричале да им је Лечић прилазио на разне непристојне начине и да су спремне да сведоче против њега.

Прочитајте још: Милица Павловић "расплакала" фанове објавом на Инстаграму: "Увек имај времена за њу" (ВИДЕО)

Мерима је изјавила да су јој се јавиле девојке које су јој испричале да им је оптужени глумац прилазио на разне непристојне начине, те да ће да сведоче пред Тужилаштвом против њега, али желе да сачувају свој идентитет. Бранислав Лечић је тим поводом послао одговор истичући да је невин у целој причи и да су све информације о њему потпуно неистините.

Нисам покушао да учиним кривично дело силовања 

- Пре свега, објављена информација је потпуно неистинита, јер ја нисам учинио, нити покушао да учиним кривично дело силовања - рекао је глумац и додао:

-  Даље, осврнемо ли се на законску регулативу јавног информисања, видећемо да се путем медија објављују и информације, идеје и мишљења о појавама, догађајима и личностима о којима јавност има оправдан интерес да зна, без обзира на начин на који су прибављене информације, у складу са одредбама свог закона, и да свако има право да истинито, потпуно и благовремено буде обавештен о питањима од јавног значаја и средства јавног обавештења су дужна да то прво поштују.

Поставља се питање чији интерес и права се остварују на овај начин, означавањем невиних људи као учинилаца најтежих злочина, и то чак пре покретања кривичних поступака. Осим што је објављивањем мојих фотографија у тексту о силовању и мојим означавањем као "моћног насилника" и силоватеља повређен јавни интерес грађана Републике Србије, овим чином повређени су и моји лични интереси и права, а пре свих моји углед и част, као и претпоставка невиности као право које ми је загарантовано највише националним и међународним правним актима - написао је Лечић у одговору Недељнику.

Прочитајте још: Шта у преводу значи "Зитти е буони"? Текст и превод победничке песме Евровизије (ВИДЕО)

Подсетимо, Бранислав Лечић је изјавио да се поводом оптужби на његов рачун више неће обраћати јавности све док Тужилаштво не изађе са званичним ставом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas