Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОСЛАСТИЦА

Буди сва чула: Десерт у чаши спреман за трен, са само неколико састојака (ФОТО)

Посластица коју можете спремити у хотелској соби, чак и када немате потребан прибор.

1614328159_desert-u-casi.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / дидy_китцхен
Oglas

Куварица Дина Ђекић, познатија као Дидy китцхен, своје пратиоце често обрадује занимљивим рецептима. На званичном инстаграм профилу, као и на њеном сајту, сви заинтересовани могу пронаћи прегршт инспиративних рецепата.

Ову посластицу можете припремити и у хотелској соби, само вам је потребан мини миксер.

Прочитајте још: Пројице са качкаваљем су рецепт дана: Спремају се брзо и лако, а сви их обожавају (ФОТО)

Потребно је:

  • Бамби кекс са кокосом
  • плазма
  • маскарпоне сир 250 гр
  • слатку павлаку 200 мл
  • банане (може и неко друго воће)
  • линоладу дуо (или голд и кокос)

Припрема: 

Узмите две чиније, у обе ставите по пола слатке павлаке и по пола маскарпоне сира. У једну чинију ставите две кашике браон крема, а у други део две кашике белог.

Прочитајте још: Да ли сте јели ГРИЛИЈАШ ШТАНГЛЕ? Правиле су се у време наших бака, а и данас су популарне (ФОТО/РЕЦЕПТ)

Шећер није потребан јер су кремови довољно слатки. Умутите миксером прво бели крем, затим браон. Потребно је само пар минута да се умуте.

Уколико немате при руци све потребне елементе, препорука како да уситните Банини јесте управо теглом. Иако ћете се можда осећати као пећински човек, резултат ће бити одличан.

Прочитајте још: Уз овај рецепт не морате по доручак: Направите ДОМАЋИ БУРЕК СА МЕСОМ (ФОТО/ВИДЕО)

Сервирајте у чаше редоследом који желите и украсите по жељи. Верујем да ће вам се допасти.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas