· · Коментари: 0
САВЕТИ

Будите ФИТ мама као и млада глумица: Пробајте укусну КЕТО ПИЦУ на Маринин начин

Овим изазовом Марина се јавно обратила свим женама, желећи да им пружи подршку и мотивацију.

1618420881_pjimage--45-.jpg
Фото: Принтсцреен / Инстаграм / маринацосиц

Позната млада глумица крајем јануара на свет је донела своје прво дете, ћеркицу Софију. Одмах након порођаја Марина се активирала на друштвеним мрежама, и свакодневно новопеченим мамама даје бројне савете како да се опораве и врате у фит форму.

Жели да женама да подршку

Прочитајте још: Уживајте у домаћим ГРИЦКАЛИЦАМА: Лагани и ФИТ брускети уместо вечере по рецепту ВЕСНЕ ЂОГАНИ (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Марина је неко ко је поборник редовног тренинга и здраве исхане, тако нас ни не чуди одакле јој оволико воље да свима помогне. Започела је један изазов под називом ФитМама који траје 40 дана и у којем се све маме, оне које се одлуче на овакав режим исхране, морају придржавати здравих навика и одређених правила.

Ако желите да повратите изглед пре трудноће, испробајте Маринин фит изазов

Овај пут, Марина је са пратиоцима поделила занимљив рецепт за кето пицу, а потребно вам је неколико састојака и мало воље:

За тесто:

  • 3 јајета
  • 3 кашике ланеног брашна
  • мало јогурта
  • со

Умутити јаја, па додати брашно. Ако је прегусто, додати јогурта, а ако није додајте још мало брашна, па јогурт. Добро загрејати тигањ, мало кокосовог уља или неког који може добро да се загрева, и сипати кашику-две. Смањити ватру да не прегоре. Поклопити, и пећи са друге стране док не буде готово. На пицу можете ставити шта год пожелите. 

Маринине кето пице; Фото: Принтсцреен / ИнстаграмСторy / маринацосиц

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.