· · Коментари: 0
СТИЛ

Будите елегантне и заводне - понесите кожну сукњу уз разне комбинације (ФОТО)

Кратки кројеви су популарни и током зимских, хладних дана.

1611219576_dafdaf.png
Фото: Принтскрин / инстаграм / еммалyнлове_

Мини сукња инсприрана ретро стиловима из седамдесетих и осамдесетих посебан је комад у свакодневној гардероби, а жене обожавају да их носе и током хладних дана.

Прочитајте још: Велики златни брош и црвена сукња до пода... Лејди Гага поставила нове модне трендове (ФОТО)

Зимски кратки модели су током целе зиме ту, а могу се комбиновати са разним комбинацијама и стиловима. Оне изгледају сјајно у комбинацији са џемпером увученим у сукњу, капутом до колена и дугим чизмама. Беж капут кожној сукњи даје ноту класичног стила. Сукње се носе у разним бојама и дужинама и врло су прилагољиве сваком одевном комаду.

Прочитајте још: КАКВА ПРОМЕНА: 20 ХРАБРИХ жена први пут у животу одлучиле да своју дугу косу скрате на мушку фризуру (ФОТО)

Поред кратких чизми, оне се за топлије дане могу носити у комбинацији са салонкама разних боја, а најпопуларнија комбинација је беле кошуље, црне сукње и црних салонки која представља класику за сва времена.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.