· · Коментари: 0
ВИТКЕ

БУЏЕТ ДИЈЕТА је рационалан начин да се ОСЛАБИ без БАЦАЊА ПАРА

Ништа лакше него направити списак скупих, егзотичних намирница и спектакуларно почети дијету.

1598265572_pixabej.png
Фото: Пиксабеј

За доручак авокадо, за ручак лосос, за вечеру салата од ананас и бифтека. Најлакше је мршавити уз скупе намирнице, јер ако. на крају, не смршате, бар, сте добро јели!

Прочитајте још: СИТИ, а МРШАВИ: Пробајте ПАЛЕНТА ДИЈЕТУ која траје 4 дана

Буџет дијета није благодет само за организам него и новчаник! Дијета се држи месец дана и не почиње се у понедељак него - одмах. И нема одступања од плана. Дакле, спремите нотес и оловку и почните направите план.

Направите рационалан списак и у шопинг.

Први корак је да се добро испланира исхрана током недеље. О свему размишљајте, па и ужини коју треба да чини јабука или шака орашастих плодова.

Фото: Пиксабеј
  • доручкујте каше, јер дуго држе ситим
  • ујутру пијте јогурт
  • трудите се да сваког дана једете супу и рибу
  • чорба је савршен ручак
  • једите тиквице што чешће
  • током дана пијте чај са медом, никада шећером
  • уместо сока увек поједите свеже воће
  • чим огладните поједите краставац
  • вечерајте пиринач и шаку поврћа
  • слободно једите салате
  • слатко је забрањено, осим коцкице црне чоколаде

Прочитајте још: ГЛУТЕН ФРИ дијета је ОПАСНА, боље пробајте ЏАНК фри

Други корак је да сваки оброк скувате сами. Прво набавите намирнице, онда их сами оперете и припремите, а на крају и припремите. Слободно експериментишите, јер ако не уживате у кухињи дијета ће бити мучење.

Чим огладните направите салату Фото: Пиксабеј

Трећи корак је да набавите вагу и стално се мерите. Није важна величина оброка и количина намирница, већ да ли гоје и да ли слабите. Мерите храну коју припремате, а мерите и себе. Прва промена тежине приметиће се тек кроз три дана.

Прочитајте још: Летње освежење скида килограме! 10 КИЛОГРАМА МАЊЕ за две недеље БЕЗ ТРЕНИНГА и знојења

Посебно треба избегавати сосове и преливе за салату који пониште мањак калорија овог јела. Од свих сирева увек бирајте млади "швапски" сир.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.