Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Буџет принцеза: Кејт Мидлтон поново изгледа краљевски у хаљини од 5.000 динара! (ФОТО)

Уколико настави да се облачи на овај начин Кејт Мидлтон ће засенити славу свекрве - Леди Дијане.

1626505098_Kejttufnice.PNG
Фото: Instagram/ screenshot duchesscatherineofbritain
Oglas

Кејт Мидлтон се појавила на рођендану највеће британске медијске куће BBC. И поново јењена појава изазвала уздахе. Савршена линија и мудро одабрана хаљина!

Прочитајте још: Овако се сада облаче Италијанке: Три модне идеје са којима нећете ПОГРЕШИТИ (ФОТО)

Кејт Мидлтон у тегет хаљини на туфне

Војвоткиња од Кембриџа је изградила стил и не одступа од децентног изгледа. Пошто се појавила на дневном догађају кејт Мидлтон је изабрала миди хаљину на стакопчавање. Хаљина је црна, али са белим туфницама.

Занимљиво је шта је Кејт носила на ногама

Међутим, много је било занимљивије шта је Кејт Мидлтон носила на ногама! Кејт Мидлтон је одлучила да уз летњу хаљину на раскопчавање обује плантнене еспадриле са зиданом штиком. Ципеле и хаљина су тренутно на попусту и коштају само чевртину првобитне цене.

Прочитајте још: Кетрин Зита Џонс (51) је одабрала савршену летњу БЕЛУ ХАЉИНУ (ФОТО)

Кејт Мидлтон носи буџет гардеробу

Већина дневне гардеробе коју носи Кејт Мидлтон себи могу да приуште све жене, јер се могу купити у робним кућама приступачних брендова или путем интернета, још јефтиније. Модел који је Кејт Мидлтон носила је "Emilia Wickstead", али серија овајвих хаљина, које до сада нико није примећивао, може се купити у многим радњама.

Плава хаљина на туфне

Ово није први пут да Кејт Мидлтон носи туфнице. Када је са Вилијамом била у посети Индији носила је белу струкирану хаљину са црним туфнама. После тога је носила плаву хаљину са белим туфнама и белом крагном. Пошто је хаљина била на закопчавање Кејт је имала дубок шлиц и тај модел је распродат у рекордном року после ње!

Прочитајте још: Кејт Мидлтон на Вимблдону носила ципеле од 4,500 динара, а сви причају и о РОЗЕ хаљини! (ФОТО)

Прочитајте још: Истиче НАЈБОЉЕ на жени: Детаљ без којег не смете завршити лето (ФОТО)

Кејт Мидлтон и принц Вилијам имају нови Инстаграм налог путем којег могу да се прате њихове активности, али и да се биде неформалне фотографије ииз њиховог живота.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas