· · Коментари: 0
ГУБИТАК КИЛОГРАМА

Чај од ове биљке помаже у мршављењу, убрзава пробаву и смањује ниво шећера у крви (РЕЦЕПТ)

Природне масне киселине у ланеним семенкама помажу телу у борби против прекомерне телесне тежине.

1619463574_priprema-caja-jah.png
Фото: Принтсцреен / YоуТубе / Голдтхреад

Жене знају да постоји хиљаде и хиљаде производа за које тврде како помажу у мршављењу, затезању коже и других проблема. Чаробне пилуле уз коју би смршали преко ноћи нема, али ту је природна алтернатива - чај од ланених семенки, пише "Органицхеалт".

Прочитајте још: Грејпфрут: Чаробњак који топи килограме

Ланене семенке обилују минералима, витаминима и масним киселима. Ти спојеви помажу побољшавању пробаве, контроли апетита, а могу чак и помоћи смањењу нивоа шећера у крви. У ланеним семенкама се налази и лецитин који помаже при чишћењу црева. Природне масне киселине у ланеним семенкама помажу телу у борби против прекомерне телесне тежине.

Фото: Пиxабаy

Потребни састојци

  • 1 литра кључале воде
  • 3 кашике ланених семенки

Прочитајте још: Одлична идеја за Ускрс: Кето дијета није гладовање, већ свежа исхрана!

Ланене семенке су пуне витамина, минерала, масних киселина

Припрема

Прво литру воде скувајте и три кашике ланених семенки прелијте кључалом водом. Чај припремите у вечерњим сатима и оставите смесу да преноћи. Најбоље је да користите термос, али ако немате, можете користити било коју врсту посуде с поклопцем. Следећег јутра процедите смесу. Требали би добити густу течност.

Прочитајте још: Све ове године живимо у заблуди са ДИЈЕТАМА: Ово је најједноставнији и НАЈЈЕФТИНИЈИ начин мршављења

Конзумирање чаја

Потребно је конзумирати 150 мл чаја 3-4 пута дневно и то пола сата пре сваког оброка. Мораћете припремити чај у вечерњим сатима, тако да га можете конзумирати следећи дан. Чај треба бити увек свеже припремљен. Овај чај пијте непрекидно 10 дана, а затим направите паузу од 10 дана. Можете поновити поступак док не постигнете жељене резултате. Важно је пити пуно воде током целог периода коришћења чаја.

Прочитајте још: МАГИЧНА ароматизована водица са четири састојка: Освежите се. СКИНИТЕ ЦЕЛУЛИТ и килограме заувек (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Убрзо ћете приметити позитивне промене на кожи. Кожа ће постати јача, еластичнија и здравија, а најбоља ствар у свему је, након што изгубите вишак тежине, кожа вам се неће опустити.

Напомена

Особе које пате од проблема с јетром и бубрежним каменцима не смеју конзумирати чај од лана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.