Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Супераутомобил

Ако купите овај АУТО радоваћете се када га "колега" слупа, јер вашем лепотану РАСТЕ цена

"Бугати" почео испоруке новог модела "диво" који се прави у ограниченој серији од 40 примерака

bugati-divo-naslovna.jpg
Фото:"Бугати"
Oglas

После две године рада и развоја на новом моделу "диво", компанија "Бугати" је објавила да је почела са испорукама првих неколико од укупно 40 примерака који ће бити направљени.

Прочитајте још: Како да, кад пазарите половњак, не купите "мачку у џаку"?

То значи да чак и ако имате намеру, наравно поткрепљену са пет милиона евра, да пазарите ово чудо на точковима, није сигурно да ћете га и купити!

Фото:"Бугати"

Кажу да је листа направљена поодавно, а предност имају стални купци! Рачуница је ту јасна. Уложите пет милиона евра и за пар година зарадите бар још два-три. Сваки пут кад стигне вест да је неко успео да свој примерак слупа, уништи, отворите шампањац, јер је цена вашем "бугатију диво" порасла за милионче...

Прочитајте још: "Алфа Ромео" за свој 110 рођендан представио "ђулију ГТА" (Фото)

Шта се уопште добија за тај новац ?
- Направили смо аутомобил који је ексклузиван, који има до сада невиђену агилност и који као ни један други пролази кроз кривине - са поносом каже Стефан Вилкенман, председник "Бугатија".

Предност у куповини имају стални купци.

Ова звер на точковима има мотор од 8.000 кубика са 16 цилиндара који, уз помоћ турбина, испоручује 1.500 "коњских снага" и 1.600 нм обртног момента .До 100 километара на час, из места, стиже за 2,4 секунде, а максимална брзина му је електронски ограничена на 380 километара на час.

Фото:"Бугати"

- То јесте мање од "широна" са којим "диво" дели исти мотор и који може да јурне знатно брже од 430 километара на час, али се "диво" сасвим другачије вози - објаснили су из "Бугатија".

Име "диво" овај модел је добио, традиционално,  попут "вејрона" и "широна",  по некадашњем возачу Алберту Диву који је 1928. године, возећи модел "бугати тајп 35 Ц" победио на две трке "Тарга флорио".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas